Gość p Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Witam. Mam takie pytanie, otoz mam zespol wpw i nadcisnienie, w zyciu mialem tylkoi 1 atak jakos schylilem, czy tam siadlem sobie na ziemi jakos dziwnie i wtedy hr automatycznie poszlo w gore, po tym wlasnie bylem u kardiologa. Echo wyszlo dobrze, holter chyba tez w miare, chociaz z nim jeszcze do kontroli nie bylem, jedynie to nie wiem co to sa tachykardia i o to tez sie pytam. No wiec w czasie gdy uczeszczalem do kardiologa, to jedynie co to silownia i mowil ze moge cwiczyc, ale ze lepiej nie ekstremalnych z naglymi napieciami, jak jakies motorowe szalenstwa rodem z tv:). No i glowny watek to to czy moge trenowac muay thai, w sumie to juz troche trenuje, jak narazie wszystko w porzadku, czasami w spoczynku serce mi jakos dziwnie uderzy, zdarzy sie to moze raz na kilka dni, ale wczesniej chyba tez tak mialem. Moje gg 2072095. Prosilbym o szybka odpowiedz, bo ewentualna wizyta u kardiologa nie zapowiada sie w bliskiej przyszlosci. Z tego co wiem to spora liczba sportowcow ma zespol WPW lub inne rzeczy, ale chce wiedziec na 100%. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Bogdan Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Witaj Powtażam się jóż na tym Forum, więc krótko.Mam zespół WPW. Uprawiałem do najmłodszych lat Korate,Ajkido napszemian z siłownią. Do chwili obecnej. Polecam Magvit B6- rano 2t wieczorem 2t po posiłkach. Nadmienie że mam 56 lat. Pozdrawiam Bogdan. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi