Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość MateuszBulka

Rekomendowane odpowiedzi

PROSZĘ POMÓŻCIE... MAM DOPIERO 16 lat, od pewnego czasu mam mocne nieokreślone bóle klatki piersiowej. normalną rzeczą że szukam rozwiązania na własną rękę, wyjasnienia ale mam nienormalne objawy. kiedy opuszczę głowę i poruszę w lewo strasznie boli i będzie dopóki nie zmienię położenia głowy ... pozatym bóle różnej maści kłujące uciskające w różnych miejscach, dodam że to tylko prawa częśc klatki piersiowej. byłem już w szpitalu, czekam na wyniki holter ekg, miałem również doppler i rtg klatki ale wszystko okej. wiem że rtg to niezbyt dokładne badanie i tak się już pogrążam bo spodziewam się najgorszego śmierci, tłumacze to rakiem i innymi, nikt nie chce mnie wysłuchać, tylko słyszę że wymyślam. dodam że mocno się stresuje i paliłem papierosy długo jak na mój młody wiek ale rzuciłem. myśl że jestem chory nie daje mi żyć na prawdę proszę o pomoc mam dopiero 16 lat ...

Witam mam 15 lat od dłuższego czasu miewam bóle serca, które przechodzą również na mój lewy bark jest to uczucie takiego ściskania. Objawy pojawiają sie kilka razy dziennie bez względu na to co robię. Oczywiście już wcześniej udałam sie do lekarza rodzinnego, który odradził mi wybrania sie do kardiologa gdyż sadził, że jest to spowodowane moim młodym wiekiem i tym że może serce może jeszcze rośnie lecz trwa to już za długo a objawy sie nasiliły. Spodziewam się jakiejś choroby np nerwicy serca. Proszę o odpowiedź jesli ktoś może mi coś doradzić lub ma podobną sytuację. Pozdrawiam