Gość karolajna34 Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Http://www.img.pl/medium/bBKd.jpg rozszyyfrowałby mi ktoś to skierowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość biugerss Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 A to napewno po polski ierwsze dwie linijki ogarolem ale reszta to cos dziwnego Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość KAROLAJNA34 Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Właśnie nie mam pojęcia co to jest. dostałam skierowanie na badanie o którym nie mam pojęcia i nawet nie wiem jak się nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Anulek5556 Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Skierowanie do poradni kardiologicznej. Prosze o diagnostykę 3 zdanie to po łacinie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi