Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie, czy miał ktoś wrażenie szumów usznych po pierwszym napadzie tachykardii nadkomorowej? Wyszło mi dodatkowych skurczów poniżej 1000 w Holterze, ale od 3 tygodni nie mogę dojść do siebie. Szumi mi prawie ciągle, nie mocno ale jak jest cicho to wtedy słychać. Jestem otępiony, ospały często ziewam, zmieniają mi się nastroje raz jest oki, innym razem przygnębiony smutny, nawet znajomi mówią, że totalnie się zmieniłem, dziewczyna nie poznaje....wiecznie zamyślony co to za choroba rak jakiś czy tętniak. Zażywam Betaloc 25mg 1 rano a przed snem 0,5 tabletki Afobamu. W następnym tygodniu mam mieć Echo serca i wysiłkowe.

Tych szumów wczesniej nie miałem, stały się po tachykardii na drugi dzień gdy leżałem na izbie przyjęć już je słyszałem, może faktycznie stres?? Dziwie się lekarzom z tym TSH, widział to i zwykły rodzinny i nawet dr.nauk med wczoraj mnie przyjął,załatwił mi Echo i wysiłkowe a o TSH nic nie wspomniał,może dlatego, że nie powiedziałem muo konkretnie tych objawach??

U mnie norma na wyniku była 4,97. Wczoraj byłęm u Doktora na szczęście udało mi się w 1 dniu zadzwonić i mieć wizytę dzięki temu, ze rodzice się z nim znają od wielu lat, sami się leczą no i jest od nas z osiedla, a tak to lduzie czekają na wizytę po 2-3 miesiące, smutne ale prawdziwe. Martwi mnie ta głowa dziś mnie trochę pobolewa lekko no i te szumy lekkie, już mam najgorsze myśli.... sąsiadka do dziś w śpiączce leży po tym, jak ją głowa bolała i apapy brała a to jakiś tętniak czy coś :/ a ja się czuję taki przygnębiony i nie obecny, nie wiem czy to wina jakiejś choroby czy po betalocu :/

Normalnie te szumy i dziwne uczucie w głowie to mnie wykończy -.- jest trochę czasu w ciągu dnia, że czuję się dobrze, co prawda szumy nie nikną ale jest okej ale większośc dnia mam uczucie senności i otumanienia i te szumy... czy to jest coś groźnego?? Martwi mnie to... czy ta tachykardia która miałem 3 tygodnie temu wyrządziła jakieś szkody w mózgu ?? :/