Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zawroty głowy, zmęczenie i płytki oddech a nerwica

Gość antekjames

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie.Moje ostre objawy zaczely sie miesiac temu czyli:zawroty glowy, ciagle zmeczenie, brak koncentracji, bol oczu, bol glowy, plytki oddech...od razu bez zastanowienia udalem sie do prywatnych lekarzy by sprawdzic co mi dolega oraz szereg badan:Krew, mocz, tsh, borelioza, ekg wszystko wyszlo ok.Wizyta u neurologa nic nie wskazala wiec stwierdzil ze to nerwica.wizyta u okulisty nic nie wskazala.wizyta u laryngologa nic nie wskazala lecz stwierdzil ze moga to byc objawy blednikowe wiec przepisal leki na to Lavistina 24mg i Preductal MR 35mg do stosowania 2x dziennie po 1 kapsulce.Wizyta u Pani psychiatry wysluchala wszystkiego i jak narazie przepisala Asertin 50mg oraz Sulpiryd 50mg.Stosowanie asertin od miesiaca: 50mg wieczorem oraz Sulpiryd od 9 dni 50mg naczczo.Powiem tyle ze stosowanie.tych lekow wcale nic nie pomaga i czuje sie ciagle tak samo beznadziejnie....i moje pytanie brzmi:Czy wogole moge.laczyc te wszystkie.leki ze soba : Lavistina, Preductal Mr, Asertin, Sulpiryd.Oraz jesli nic nie.pomaga to co zemna sie dzieje i jak dalej postepowac bo naprawde mam tego coraz bardziej dosc... Pozdrawiam Andrzej 22 Lata