Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość Hooky23

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.. więc tak mam 16 lat i pod koniec pierwszego miesiąca wakacji postanowiłem spróbować Marihuany , niestety nie było tak fajnie jak myślałem jak wróciłem do domu położyłem się spać lecz nie mogłem zasnąć ponieważ zacząłem czuć bicie serca (czego nigdy wcześniej nie odczuwałem) bez przykładanie ręki tam gdzie sprawdza się puls.. udałem się więc następnego dnia do lekarza lekarz stwierdził że te wszystkie że moje objawy że czuje serce są na tle nerwowym więc przepisali mi NeoMag forte i magnez B6 zacząłem to brać lecz nic mi to nie dawało i zacząłem dostawać co raz większych leków , co raz bardziej się nakręcałem że dostane wylewu czy coś i pewnego dnia miałem takie lęki że wylądowałem w szpitalu, zrobili mi ekg , echoserca i nic nie wykazało że mam coś z sercem tylko z głową ,ciśnienie wtedy było bardzo dobre (120/70), lecz po szpitalu udałem się do psychiatry które mi przepisał anty-depresanty i lek który miał uspokoić czynność serca lecz moje cisnienie zaczęło skakać raz miałem nawet 167/99.. moje cisnienie średnio wacha sie w okolicach od 135 do 150 na 80/90 .. mam pytanie czy to wszystko jest na tle nerwowym czy naprawdę mam problemy z cisnieniem ?