Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ból w klatce piersiowej i ścisk w gardle

Gość Marta Sz

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Marta Szymczak

Nowotwór złośliwy jajnika i chemioterapii,laparoskopii z powodu kamieni na woreczku żółciowym,wtedy też miałam ostre zapalenie trzustki,cesarskie cięcie bo sama bym nie dała urodzić,zapalenie szyjki macicy i zapalenie jajnika. strasznie mnie ściska w gardle,że aż trudno mi oddychać...miałam już robione EKG,ale nic nie wykazało...PANI DOKTOR powiedziała,że może mi dać skierowanie do szpitala na badania,ale może samo przejdzie...trochę tego było,więc się boję...a mam SYNKA,którego nie chcę zostawiać...a już z tego powodu straciłam przytomność! Jeszcze do tego jakoś mi niedobrze,mam jakieś dziwne nudności...nie wiem co mam zrobić :(

Ściskanie w przełyku czy uczucie guli w gardle jest najczęściej objawem nerwów ,nerwicy .Być może przeszłośc i stres powoduje taki ból i ścisk .Po co się denerwować i martwić ,idz niech zrobią badania i będziesz spokojna .Niewiele jest chorób które dawały by takie objawy .Czasem nawet refluks żołądkowy daje taki objaw ,ścisk ,nudności ,uczucie duszności .

Znaczy strasznie mnie ściska,zatyka,że aż trudno oddychać! :( już mam trochę tego dosyć bo zawsze coś,jak nie jedno to drugie i tak cały czas...to już trwa kilka miesięcy. Przecież nie mam,aż tak bardzo stresującego życia...aż sama jestem ciekawa co to. Muszę iść i sprawdzić. DZIĘKUJĘ CI BARDZO ZA PORADY,POZDRAWIAM