Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam piszę aby ludzie wiedzieli że trzeba wierzyć,moja mama miała rozległy zawał serca ,stanęło jej serce reanimowali ja przez godzinę,leżała w śpiączce 5 dni,po odstawieniu leków powodujących śpiączkę 3 dni odzyskiwała świadomość,było ciężko,dzioś po paru dniach jest już w dobrym stanie i za parę dni wychodzi do domu,ma znaczne uszkodzenie serca ,ale poza tym mózg działa dobrze.także wierzę że bedzie dobrze i kazdy powinien wierzyć choć czasem jest bardzo ciężko,nawet jak lekarze nie dają za dużej nadziei.pozadrawiam

Zawsze trzeba wierzyć.Moją babcia w2004 roku przeszła również bardzo rozległy zawał doszło wtedy do pęknięcia serca było z nią naprawdę źle,miesiąc po zawale miała operacje na otwartym sercu próbowali zaszyc ta ddziurę która powstała na skutek zawału.Operacja nie do końca się udała babcia z małą dziurką żyje do dziś. Rok później miała założony rozrusznik. Babcia dziś ma 81 lat,minęło już 9 lat babcia regularnie bierze leki,chodzi do kardiologa rok temu miała zabieg przepychania żył.Mieszka z moją mamą ale jest samodzielna trzeba tylko jeździć z nią do lekarza czy na zakupy które sama robi.Piszę to żeby dać nadzieje wszystkim zawałowca!!!