Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Zostałem zoperowany zbyt puzno bo rodzice nie wyrażali zgody w wieku25 lat nie było a polsce ,,takiego magika** który by mnie zoperował w wieku 38 lat nie miałem siły chodzić po schodach trafiłem do Zabrza tam po roku czasu zoperował mnie Francuz doktor pere nie ma rewelacji ale żyje i mogę chodzić po schodach matka do tej pory nie wie na co jestem chory mówi coś tam z sercem sam jestem ojcem i mam chore dzieci ale po latach z podniesionym czołem powiem zrobiłem wszystko by im pomóc nie powiem ,,coś tam**

Cześc, jestem mamą piętnastolatka z zespołem Ebsteina, pierwszą operację miał zaraz po urodzeniu się, teraz w marcu 2013 miał cztery w trakcie jednej operacji, operowany był w łodzi w ICZMP przez czarodzieja- wspaniałego prof.Molla . Rozumiem twoje rozgoryczenie i żal,że rodzice nawet nie wiedzą jaką masz wadę, ja znam ją doskonale i często ciężko jest wytłumaczyc ludziom którzy tak naprawdę nie chcą wiedziec jak to wygląda,wiele pobytów w szpitalu z synem, kontakty z dziemci i rodzicami , są momenty,że sama odsuwam myśli od siebie,żeby nie zwariowac z troski o dziecko, ale co nas nie zabije to nas wzmocni, ty jesteś lepszym rodzicem dzięki temu :) , zapraszam na forum Fundacji Serce Dziecka, są tam dorośli z wadami serca, rodzice i dzieci, wiele tematów i wielkie wsparcie od osób z podobnymi problemami.Pozdrawiam