Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pomocy1997

Witam piszę do Państwa znwou ja z takim problemem. Otóż cierpię na nerwicę natręct i oprócz mojej fobi Hiv doszła mi nowa że mogłam z nim współżyć i zapomnieć o tym. I otóż 27 sierpnia obchodziłam swoje 16 urodziny i spędziłam je z tym chłopakiem i moim bratem ciotecznym koleżanką i kolegą.Siedzieliśmy praktycznie cały czas razem naczy w sumie nie prkatycznie tylko cały czas. Ale wypiłam 2-3 łyki piwa (tego samego wieczoru jak pisłam z koleżanką to jej tak napisałam nawet kiedy je wypiłam ( nie wiem może było ich więcej a ja jej ich po prostu nie napisałam itp. tego się boję najbradziej) Z tego co ja pamiętam cały czas siedzieliśmy razem. Moja koleżanka która więcej odemnie wypiła pamięta co robiła itp. Ona wódkę piła a ja jeśli wtedy dobrze pisałam to tylko 2-3 łyki boję się że mogło by być ich więcej. Ale w sumie po co miałabym pisząc do niej kłamać ile wypiłam. Może wiedziałam że jak napiszę tą wiadomość to rpzeczytam i się przetsraszę jak napiszę więc napisałam mniej ich niż w realu? Nawet jak romzawiałam z panią psycholog to mówiłam 2-3 łyki to raczej jej był nie okłamywała. A co jesli ja sobie chcę wmówić że wypiłam więcej.? Ten chłopak nie jest już prawiczkiem pamiętam jak sie trzymaliśmy w samochodzie za ręce ale to możwlie że wypiłam więcej łyków niż jej napisałam i że każdy był podpity pijany on był chyba podpity i że mogłam pójść zrobić to z nim i być nie wiem pijaną i tego nie pamietać i on też i ta koleżanka też mogła nie zauważyć że mnie jakiś c zas nie ma czy mój brat i ten kolega chcoaiż wydaję mi się że było tak że cały czas byliśmy razem rozdzieliśmy się na chwilę pod sklepem. Na drugi dzień dostałam okresu która trwa do dziś jeszcze kończy mi się. Nie wiem w sumie po co to piszę chyba po to by nie zpaomniec i wgl i czy jest możliwe że mogłam z nim uprawiać sex nikt tego nie zauważyć mimo że prawie cały czas z tego co ja pamietam byliśmy razem wszyscy? I że mogło dojść nie daj boże do ciąży ? Z moją nerwicą natręct to jest obecnie moim natręctwem. Bo jak gadam z tą koleżanką to ona jak mi mówi że np pod sklepem coś o kasku niby miałam jej pwoeidziec a ja nie pamietam że jej to pwoeidziałam. Pamiętaj niby co robiłam jak że chciałam dzwonić pod skele dzwonkiem że buta wiązałam że słuchaliśmy anwet jakiej piosenki. Wiem jestem nie normalna.Proszę o odpowiedz to chyba normlane że nie wiem to jeszcze że nie wdizłaam jak ona się całuej z tym moim bratem ale to dlatego że byłam wtedy z tym chłopakiem i kolegą kilka metrów za nimi. Wiem że już pisze durnoty ale proszę o pomoc. Skoro na drugi dzień dostałam okresu ? Tym bardziej że może on by się nie wiem coś wpsominał myślałam był moment że się dziwnie trochę zachowywał ale o tym nic nie wpsomniał bardzo się boję wydaję mi się że nie mogłabym wtedy dostac okresu na drugi dzień prawd. Przepraszam że znowu Panią męcze ale teraz jestem w fazie odtstawiania jednych leków i brania następnych. Ale ja się boję że mogłam więcej wypić niż jej powiedziałam i odjeść z tym chłopakiem i tego nie pamiętać.Ale znowu na drugi dzieńd ostałam orkes który trwa mi do dziś jeszcze) To możliwe że jakby coś było to bym na durgi dzień dostaała normlanie okresu ?? Przepraszam i proszę jeszcze raz o szczerą i fachową proadę. Czyli nie jestem w ciąży ? Czy byłoby to możliwe że nie wiem mogłabym z nim współżyć i dostac na drugi dzień okresu ?? Proszę o konretną odpowiedz . Jeszcze chcę dodać że to chyba tego wieczru jakw róciłam zauważyłam że mam jakoś plamę na bieliźnie tam na dole bardziej taka no spora dość nie wiem co to mogło być mama mówi że może jak siku robiłam i nie wytarłam ale wątpie bo sikuu by wysechło czy to możliwe że to było nie daj boże sperma ? I że mogłabym z nim toz robić ale nie wiem być pijana i nie pamietać. Mama mówi żer to bym rano jeszcze kaca musiała mieć że do domu ledwo bym weszła że jak wchodziłam to leżała nie spała i mówiła że jakbym miała to zrobić i nie pamiętać to bym muisała być pijana tak że nie mogłabym dojść do domu i że bym się zataczała.Proszę o udzielenie mi konkretnej odpowiedz tak czy nie na pytanie czy mogłabym zajść nie daj boże w ciążę i miedz na drugi dzień okres który trwa mi już 6 dni ? Bo to prawda że koleżanka mi mówi że np powiedziałam coś pod sklepem do niej ale nie pamietałam co ogólnie pamiętam co mniej wiecej robiłam gdzie byliśmy że piosenka wiśni leciała itp.że się do przodu w samochodzie przesiadłam. Prosze o udzielenie i odpwoeidzenie szczerze i fachow nienormlanej. Na pytanie czy mogłabym z nim spać i nie pamietac i na drugi dzień dostać normlanie okresu który trwa już 6 dni .