Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zawroty głowy, problemy ze wzrokiem i osłabienie

Gość Monia87

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, zwracam się do was o pomoc ponieważ bezskutecznie szukam przyczyny mojego stanu zdrowia....Otóż od dwóch lat męczą mnie zawroty głowy, mam problemy ze wzrokiem, jestem osłabiona, często mam uczucie *nóg jak z waty*, nie ma dnia kiedy nie czułabym, że zaraz zemdleje mimo, że nigdy do tego nie doszło.....w tym czasie również straciłam pracę ze względu na częste zwolnienia.... i tak od ponad dwóch lat zrobiłam szereg badań (tomografie a następnie rezonans magnetyczny głowy, badanie błędnika, podstawowe badania na tarczyce, prześwietlenie kręgosłupa, badania na borelioze) i odwiedziłam szereg różnych lekarzy (od neurologów, laryngologów, okulisty, lekarzy chorób zakaźnych, a nawet tzw. *czarodziejów*)....w pewnym momencie poszłam też do psychiatry, dostałam pramolan na dwa miesiace, a ostatnio cloranxen (który odstawiłam, bo niestety miałam po nim bardzo silne bóle głowy)...i nic - wyniki są ksiązkowe, a ja cały czas czuję sie fatalnie....moje pytanie do was jest takie: czy to może być nerwica? i jeśli tak to czy możliwe, że przy tej chorobie od dwóch lat bez przerwy kręci mi się w głowie? czy ktoś z was ma podobne objawy? Bardzo proszę o pomoc...