Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Widziałam wiele pytań czy wykonywać ablację ze względu na ciażę Kobiety nie zastanawiajcie się bo narobicie sobie problemu i skrzywdzicie dzieciątko biorąc lekarstwa arytmiczne Przeżyłam arytmie w ciąży tylko dlatego że rodzinny nie chciał sprawdzić ekg czy naprawdę coś się dzieje - bo jestem za młoda i pewnie kawy za mało piję Dopiero w ciąży okazało się że mam problem zaczęłam się przewracać , kręciło mi się w głowie że nie wiedziałam gdzie jestem a serce szalało na max wszytkie badania potwierdziły problem a lekarze krytykowali mnie bo myśleli że z mojej winy się nie leczyłam i zaplanowałam dziecko Branie leków w takiej sytuacji obciąża dziecko chorobami Tragiczny moment na podejmowanie decyzji ja czy dziecko. Minęły 2 lata czekam na ablację w Zabrzu bo było coraz gorzej i nie da się z tym normalnie żyć

Witaj, ja takze miałam w ciąży arytmie i brałam betaloc do momentu az doqwiedzialam sie ze jestem w ciazy czyli do jakiegos 10 tygodnia:( Strasznie panikuję z tego powodu. Po ciąży nie brałam i nie biorę leków. Jest tylko gorzej....ale ablacji sie boję