Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Omdlenia, brak apetytu i ciągłe podniecenie a choroby nadnerczy

Rekomendowane odpowiedzi

Błagam !!!!!! czuje ze coraz gorzej ze mną do tego stopnia ze juz 2 raz zemdlałem wiem ze najpier powinienm zrobić badania ale czy brak apetytu ciągłe podniecenie ( tzn olbrzymia adrenalina ) nawet gdy ide po bólki do sklepu może wskazywać na chorobe z nadnerczami od kilku dni ciągle czytam i aż mi głowa pęka od innformacjii które wskazują ze moge to mieć lecz jestem zbyt zapracowany i nie moge sobie pozwolić na wiecej wolngo niz jeden dzień w tygodniu poniewaz musze pracowac zeby zarobić na czynsz tzn zeby żyć szukam lekarza z powołania kótry zechce mi chociaż udzielić konsultacji na terenie poznania jestem ubezpieczony lecz jestem sam na świecie i nie wiem do kogo mam sie zwrócić o pomoc błagam !

Mam podobny problem od jakiegoś czasu. Podobne objawy do nerwicy ale dochodzi do tego ciągłe podniecenie, bardzo nieprzyjemne i różne harce serca. Uciski i kołatania, uczucia strasznej słabości i bliskiego omdlenia. Czuje się tak jakbym miał za wysoki poziom hormonów które mnie pobudzają seksualnie, zupełnie bez sensu. A wszystko zaczęło się po ogoleniu jąder. Widocznie musiałem je pobudzić ale czemu stan się utrzymuje juz z miesiac!? Wyniki kardiologiczne dobre, krew, ciśnienie-ok ale podczas badań akurat bylem spokojniejszy. Dodam że stwierdzono u mnie boreliozę (jednak te testy nie są zbyt dokładne i pojawiają się przekłamania-mam wątpliwości czy jest to owa choroba czy nerwica serca czy cos jeszcze innego).

Jeśli by było coś z nadnerczami to inne objawy by Ci przeszkadzały bardziej niż te co wymieniłes. Szczepan zrób podstawowe badanie takie jak jonogram i dwa mówiące o nadnerczach tj acth i kortyzol z dwóch pobran krwi o 8 i 16. Po tym będziesz wiedział czy tu jest problem ale myślę ze byś wymienił inne objawy które by Ci przeszkadzały w życiu