Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość Allison23

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Allison23

Witam,. Przed chwilą zmierzyłam sobie ciśnienie i mam 145/97 puls 80. Wystraszyłam się bo nigdy takiego wysokiego ciśnienia nie miałam. Dodam że mam 23 lata 161 wzrostu i obecnie ważę 60 kg ale się odchudzam. Może to z nerwów,. Dodam też że od połowy lutego do końca marca była u kardiologa, miałam ekg i echo serca- wszystko ok, serce *czyste* bez żadnej skazy. Miałam badany cholesterol też super, miałam badaną kratynine też ekstra wyszło, tsh- 3,7, badania krwi ok, moczu też ok,. Równiez przez ponad 3 tygodnie mierzyłam ciśnienie i wyszło mi średnio 126/82 jakoś i8 byłam z wynikami u kardiolog stwierdziła że jest ok wszystko dostałam notkę do ogólnej * że nie wymagam leczenia kardiologicznego* no i dziś zmierzyłam ciśnienie, ale ani głowa mnie nie boli ani nic z takich rzeczy, tylko w klatce piersiowej mnie boli i z tyłu w plecach u góry nie wiem co to może być może nerwobóle? i postanowiłam zmierzyć ciśnienie i taki wynik mi wyszedł i teraz się obawiam czy to może być groźne?