Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Krwotoki z nosa przy nadciśnieniu tętniczym

Gość Pabloo 91

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pabloo 91

Witam. Prosiłbym o jakieś wątki pomysły porady Leczę się na nadciśnienie od 20 roku życia obecnie mam 22lata miałem straszny krwotok i ciśnienie 200 na 100 brałem z początku Tritace i Bisocard obecnie Ebivol rano i Tritace wieczorem miałem robione wszystkie badania w tym kierunku albo prawie wszystkie Ekg Usg nerek dno oka prześwietlenia klatki Echo serca o i podstawowe morfologia itp wszystko bez zmian lekarz stwierdził że ciśnienie samoczynne mam też napady nerwów specjalista powiedzial ze może wystarczy się skonsultować z psychologiem a nie leczyć ciśnienie wszystko było nawet nawet gdyż 2 dni temu znowu pojawiło się krwawienie z nosa i jamy ustnej i ciśnienie 140 na 100 lekarz kazał brać większą dawkę leku nie ma ze mnie połowy człowieka coś pracuje zaraz serce wali poce drgawki w nocy spać nie mogę a to wszystko wraca ze zdwojoną siła już jestem bez radny waga 88kg wzrost 183 prosiłbym o jakieś rady bo już tracę nadzieje do walki z tą chorobą

Witaj Pablo ja mam 28lat i mam podobne objawy z tym ,że krwotok z nosa miałem pierwszy raz wczoraj przeraziłem się tym,do tej pory skoki ciśnienia *tylko*... Biorę Lokren 20mg 1x dziennie i Polpril 2,5mg na noc. Mam drgawki ,lęki skurcze łydek pulsuje mi w stopie drętwieją mi usta ręce i nogi poty z dreszczami naprzeminnie 17340886 mój gg jak chcesz napisz lub/i na maila.Pozdrawiam.