Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość Zdrowy25

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Zdrowy25

Witam ... szczerze ? mam dosc wypowiadania sie na temat moich dolegliwosci ale chce w koncu rozwiazac swoj problem , ktory jest lekceważony przez rzesze lekarzy specjalistow !!!!!! mam dosc wysluchiwania tego , ze czlowiek jest mlody to jest zdrowy !!! doskonale wiem jakie mam dolegliwosci i doprowaadzaja mnie one juz do wykonczenia psychicznego co prowadzi do roznych negatywnych mysli nie chce ich nazwac po imieniu bo kazdy wie o co mi chodzi .... -ucisk w klatce -ciągłe mocne bicie serca nieustanne od ponad 1,5 roku bez problemu moge odczytac puls nie dotykajac tetnicy -bole plecow miedzy łopatkami rowniez jakby ucisk - kołatanie serca ... czasami lekki czestoskurcz uczucie bicia serca w krtani ... to wszystko mnie wykancza .... Nie pytajcie jakie robiłem Badania i czy zrobiłem to czy tamto ... zrobiłem wszystko ! oprócz rezonansu i gastroskopii USG , HOLTER 24 , PROBA WYSILKOWA , Rentgeny , Tomograf z Kontrastem , ECHO ! powiecie pewnie , ze to nerwica ... ale dziwi mnie to , ze takie dolegliwosci jakie ja mam miałyby dać podstawy do nerwicy ?? lekarze tylko kieruja sie wynikami ... a moze jedno badanie nie wystarcza ? niby na ekg wykazano u mnie poszerzenie lewej komory a na echo wykluczyli ten problem ... niby na RTG klatki wykazano powiekszenie serca a na drugim RTG nikt o tym nie wspomnial tak samo na Tomografie ... czyli lekarze sie mylą jak zwykli ludzie ... prawda jest taka , ze jak zaczynasz chorowac szanse sa znikle by ktos Ci pomogl tymbardziej , ze widza osobe mloda i od razu odsylaja Cie z kwitkiem ! mam dosc ...

A może te bóle to od kręgosłupa piersiowego są a nie od serca?Może masz krzywy....i jakiś ucisk jest i dlatego cię boli? Jak krzywy kręgosłup, to ból czy ucisk od kręgosłupa może za pośrednictwem żeber przenosić się na mostek.Sprawa czysto ,,mechaniczna.** Może ćwiczyłeś na siłowni i cos ci sie przestawiło w kręgosłupie piersiowym od wysiłku, piłeś jakieś energetyki? Od tego też może stukac serce i świrować. ...Robiłeś badania krwi na hormony tarczycy.To też może wpływac na kołatania serca, niepokój, słabość itd.