Gość 111 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Godzinach strasznie wymiotowalam i było mi zimno ale przeszło.Dziś od rana pobolewa mnie głowa też tak jak by trochę niedobrze.Nie mam żadnych omdlen nie kręci mi się już w głowie tak jak by mi zimno chwilami było :( Mam nauczke :( Ale czy muszę iść do lekarza? Może tak po prostu jest po. Co mogę zrobić? Czy muszę to przeczekać? Pije herbaty na razie nie mam żadnej aspiryny ani nic ale trochę się Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 111 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Nie dodał się początek tekstu.wczoraj wieczorem wypilam 4 kieliszki wódki popijając sokiem dalej już tekst jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Napij sie wody z miodem. A może warto zrobić bad. krwi , by sprawdzić w jakim stanie jest wątroba.Alat,aspat itd. ,a nawet WZW? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 111 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Myślicie że jest już to konieczne? Że już by mi zepsuło wątrobę? Ja tak to nie pije. Teraz już jest lepiej trochę :) nie objadam się. Trochę mnie jeszcze mdli chwilami ale może to normalne... Cytuj Odnośnik do komentarza
goplanka Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 A moze wystarczy nie chlac wody zeby potem glupot nie pisac co? chyba dorosly jestes i wiesz ze jak sie chla wode to na zdrowie nie wychodzi ,biedna marysia jestes , Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi