Gość Stefan Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Witam czy ktoś morze mi mapisać coś o tej chorobie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ola Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Może Conka udzieli Ci odpowiedzi : http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=35361&t=1177960443432 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Stefan Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Dziękuję za podpowiedz jednak strona ta jest nieaktywna Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ola Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Aktywna, ale wcześniej musisz się zalogować ( załóz konto gazetowe na stronie www.gazeta.pl) i zgłoś chęć udziału w forum. Swoją droga poproszę Conke aby zajrzała do wątku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ola Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Załozyc konto możesz na stronie forum - jest tam odnośnika - załóż je teraz. Swoją drogą poprosiłam Conkę aby tu zajrzała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Stefan Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Dziękuję Olu za wsparcie i pomoc od niedawna mam internet i dla początkującego wszystko wydaje się trudne ale znalazłem tę stronę jeszcze raz dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ola Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Stefanie. Ja z konieczności od dwoch blisko lat poruszam się po stronach medycznych netu a wciąż mam wiele problemów ;-)Wcześniej nie maiłam pojęcia o forach. Mimo to z sentymentem wspominam swoje pierwsze kroki. Pozdrawiam i życzę zdrowia oraz znalezienia odpowiedzi na swoje pytanie. Mam troche pozycji z kardiologii a jednak nt kardiomopatii gąbczastej nie znalazłam nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Stefan Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Droga Olu znalazłem Twój post i odpowiedzi na niego ale nie mam pojęcia jak je odczytać może mi podpowiesz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ola Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Witaj Stefanie. Madzia jukilop podała w odpowiedzi aktywny link do Twojego pytania o czym wczoraj zapomniałam. Z kolei ja pisząc do Conki podałam link połączony ze słowem pozdrawiam co spowodowało, zę nie jest on aktywny. Widziałam wczoraj Twój wpis. Skorzystałeś będą już w wątku z opcji odpowiedz cytując, która znajduje się po prawej górnej stronie forum. Automat więc zacytował ale nie dopisałes swojej wypowiedzi. Sądziłam, że chcesz podnieśc wątek w ten sposób do góry. Więc ja znów podałam Conce aktywny link. Możesz korzystać również z opacji odpowiedz, która znajduje się obok odpowiedz cytując. Możesz załozyć oddzielny wątek na forum korzystajac z opcji rozpocznij nowy wątek. Pozdrawiam Ola Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ola Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Stefanie, Conka odpisała na swoim forum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Stefan Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Dziękuję Olu za powiadomienie i muszę Ci napisać że pierwszy raz udało mi się otworzyć te strony i je przeczytać dziękuję dziękuję pozdrawiam Stefan Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Magdalena Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Brawo !!!!!!!!!1 Trzymaj się Stefan , Connie zawsze służy radą , pozdrawiam Cię i Olę też :):):):) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi