Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Kardiomiopatia gąbczasta

Gość Stefan

Rekomendowane odpowiedzi

Stefanie. Ja z konieczności od dwoch blisko lat poruszam się po stronach medycznych netu a wciąż mam wiele problemów ;-)Wcześniej nie maiłam pojęcia o forach. Mimo to z sentymentem wspominam swoje pierwsze kroki. Pozdrawiam i życzę zdrowia oraz znalezienia odpowiedzi na swoje pytanie. Mam troche pozycji z kardiologii a jednak nt kardiomopatii gąbczastej nie znalazłam nic.
Witaj Stefanie. Madzia jukilop podała w odpowiedzi aktywny link do Twojego pytania o czym wczoraj zapomniałam. Z kolei ja pisząc do Conki podałam link połączony ze słowem pozdrawiam co spowodowało, zę nie jest on aktywny. Widziałam wczoraj Twój wpis. Skorzystałeś będą już w wątku z opcji odpowiedz cytując, która znajduje się po prawej górnej stronie forum. Automat więc zacytował ale nie dopisałes swojej wypowiedzi. Sądziłam, że chcesz podnieśc wątek w ten sposób do góry. Więc ja znów podałam Conce aktywny link. Możesz korzystać również z opacji odpowiedz, która znajduje się obok odpowiedz cytując. Możesz załozyć oddzielny wątek na forum korzystajac z opcji rozpocznij nowy wątek. Pozdrawiam Ola