Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Drętwienie ciała po leczeniu kanałowym zęba

Gość MacieKkk

Rekomendowane odpowiedzi

Przed pójściem do lekarza postanowiłem napisać tutaj. Liczę na odpowiedzi. Z soboty na niedzielę zakuło mnie lewe oko, po czym zaczęło łzawić. Oczywiście trwało to dosłownie kilka minut. Jakiś czas po tym poczułem, że mam lekko zdrętwiałą lewą część twarzy, żadna część się nie zmieniła, tzn twarz, nic się nie zmieniło w jej wyglądzie. Ponadto co dziwne, lekko dzwoni mi w prawym uchu. Do dzisiaj dosłownie mała część lewej strony wargi i nosa mam tak jakby przechodziło mi znieczulenie po dentyście. Do tego dzisiaj dosłownie lekko czuję, że prawa stopa jest zdrętwiała , dokładnie jej palce i takie coś jakby gulę w lewej część buzi czuję przy przełykaniu. Naczytałem się o tych choróbskach i strach mnie obleciał, że mogę mieć je wszystkie. Dlatego nie wiem czy problem leży po stronie psychicznej czy może w czymś innym. Ostatnie tygodnie były dla mnie stresujące, ponadto zmieniłem łóżko i trochę źle spałem (trochę bolał mnie kark, teraz już nie), więc pomyślałem, że to przez to. Ale czy może być też ten powód: tydzień temu byłem u dentysty i miałem kanałowe leczenie lewego zęba. Teraz mam założony tlenek, ów dentysta powiedział, że mogę jeszcze czuć, że go mam. Na szczęście jutro mam wizytę u niego. Proszę o odpowiedź.