Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Mocne bicie serca a uczucie zatrzymywania się krwi w głowie

Gość Michal89

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Michal89

Witam.Potrzebuje porady tudzież pomocy,Mam zdiagnozowaną arytmie serce ,przyjmuje beto 50 ,kapiloz , magnez.Od jakiegoś czasu mam tak że podczas zasypania czuje taki nie wiem jak by scisk ,jakby krew stawała w mózgu ,budzę się i strasznie szybko bije mi serce , i po 2 ,3 minutach serce zaczyna pracować normalnie.Potem znów próbuje zasypiać ,i w kącu udaję się zasnać o 3 ,4 w nocy,Miałem tomografie komputerową i nic nie wyszło ,cisnienie też mam w normie.Z pracy mnie chyba niedługo wyrzucą bo ciągle zasypiam,próbowałem pić duzo wody przed snem ,napoczątku pomagało ale teraz już nie , nie wiem może jakieś tabletki bez recepty ? dzięki za pomysły

Gość PANTALON

Tradycyjnie, badania z krwi ogólne + tarczyca (tsh, ft3, ft4), holter EKG, a w międzyczasie - w aptece są *tabletki uspokajające* (tak się nazywają) z labofarmu albo validol, albo melisana klosterfrau - ziołowe specyfiki na uspokojenie

Gość MICHAL89

Dzięki ,kupie te tabletki ,niestety w naszej służbie zdrowia na podstawowe badania ,echo,Holter,trzeba czekać 8 !!!! słownie OSIEM miesięcy,ja mam termin na 3 września więc wtedy coś się wiecej dowiem jak dożyje ,tymczasem zakupię te tabletki ,dzięki za odpowiedz i rade