Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Osłabienie i zawroty głowy przy bólach w klatce piersiowej

Gość Apollonia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Apollonia

Dzień dobry, Od jakiegoś czasu fatalnie się czuję. Jestem 3 tg po chorobie (miałam grypę i leczona byłam antybiotykami) i do tej pory winą obarczałam chorobę ale to trwa za długo. Nie ma mnie teraz w domu i jak wrócę zwrócę się do lekarza, ale chciałam porady tak dla uspokojenia siebie. Mam 22 lata, od 18 roku życia mam żylaki prawej nogi. Oprócz tego w przeszłości miałam transplantacje krwi i w dzieciństwie drobne problemy z sercem. Uspokoiło się to i w zasadzie teraz jestem zdrowa. Palę papierosy, piję alkohol. Od kilku tygodni odczuwam ogromne zmęczenie nawet po wielu (czasem nawet 10!) godzinach snu. Boli mnie kark, bardzo często pobolewa mnie głowa (uczucie takie, jakby było wysokie cisnienie) mam wrażenie, jakbym miała gorączkę, jestem rozpalona, mam spieczone usta (w rzeczywistości temperatura normalna) bardzo pocę się w nocy, kręci mi sie w glowie, szumi w uszach, mam częste krwotoki z nosa. Nie umiem się skoncentrować, odczuwam bóle w klatce piersiowej.Także duszność. Myslałam że to przez wyjałowienie orgaznizmu antybiotykami i stres, ale to trwa już za długo. z góry dziękuję za pomoc i porady