Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica serca a praca

Gość monika

Rekomendowane odpowiedzi

witam wszystkich ja tez męcze się z tą nerwica już jakieś 2 mc mysle że zaczęło sie wcześniej ale od 2 mc nie jest wesoło biore laki może troche pomagają i nastawienie jest lepsze ale nie pracuje od 2mc i boje sie wrocić do pracy że nie dam rady bo praca jest stresująca. Czy ktoś z was z tego powodu przestał pracować? Musze z tego wyjść dla męż i synka ma 5 lat i bardzo go kocham i wiem że mnie potrzebuje muszę być silna dla niego. Napiszcie jak sobie z tym radzicie i jakie bierzecie leki pozdrawiam monika
Gość Laura         Katowi
Ja nie wiem jak mam rozpoznać nerwicę jeżeli ją mam to połączoną z histerią i niestety nie potrafię sobie z tym poradzić to jest męczące dla moich bliskich,a przede wszystkim dla mnie!Mój płacz się zaczyna z konkretnego powodu,a kończy się błahą sprawą!I co najgorsze moich bliskich to denerwuje ale mi nie pomagają zapobiegać mojej histerii!Lecz mam objawy nerwicy:duszności,ból w klatce piersiowej itp. Nie wiem jak mam temu zaradzić iść do psychologa...lecz co zrobić jak kogoś nie stać na psychologa!Jeżeli ktoś ma namiary na bezpłatnego psychologa to proszę o pomoc!!Z góry dziękuję!!