Gość obserwator80 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Tak Zdrowa czytam co piszesz i zastanawiam sie nad twoja glupota i podejsciem do ludzi na forach. krzycz dalej skoro to dla ciebie pozywka. Rady ludzi z forum do ciebie nie docieraja pisza nie krzycz ze twoje rady sa do d...py a ty dalej swoje wiec skoro taka jestes wedlug siebie inteigentna to zrozum ze jak do ciebie nie dociera to co pisza inni to daj innym miec swoje zdanie. Logiczne bo dla mnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paulina88 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Zdrowa1, a powiedz mi proszę czy masz już II stopień specjalizacji z kardiologii czy poprzestałaś na I? A może już prof.? Uświadom nas, bo być może nie traktujemy Cię z należytym szacunkiem... A tak na poważnie, to myślę, że najlepszym sposobem na takie osoby, jest po prostu ich ignorowanie. Nie prowokujmy więcej Pani Zdrowej, bo ona tylko na to czeka. I właściwie to współczuje tej kobiecie, nie dość, że ciężka arytmia to i z główką problemy... Cytuj Odnośnik do komentarza
Paulina88 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Zdrowa1, a powiedz mi proszę czy masz już II stopień specjalizacji z kardiologii czy poprzestałaś na I? A może już prof.? Uświadom nas, bo być może nie traktujemy Cię z należytym szacunkiem... A tak na poważnie, to myślę, że najlepszym sposobem na takie osoby, jest po prostu ich ignorowanie. Nie prowokujmy więcej Pani Zdrowej, bo ona tylko na to czeka. I właściwie to współczuje tej kobiecie, nie dość, że ciężka arytmia to i z główką problemy... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kacha21 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Serce zdrowe, to czas za głowę się wziąć pani zdrowa;] Pozdrawiam serdecznie! :D Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 No , no ale towarzystwo się rozpisało , gratuluję dobrego humoru przed nocą w sam raz to i skurcze przestaną dokuczać. Paulina chociaż raz napisałaś coś sensownego , oczywiście IGNOROWAĆ MOJE POSTY TO NAJLEPSZA METODA NA MNIE ale jakoś Wam to nie wychodzi ciągle coś piszecie po moich postach zmieniając od czasu do czasu nicki. Martak całe mnóstwo osób pisze wielkimi literami i stawia wykrzykniki i jakoś nikt nie napisał łącznie z Tobą ,że to wyraża krzyk tylko do moich postów czepiacie się , no ale cóż macie do tego prawo. Moja głowa super pracuje bo doskonale sobie radzi z arytmią a Wasze........... głowy ...........................oj cierpią , cierpią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kacha21 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Zdrowa tak miło: weź odpuść i idź sobie pisać swoje mądrości gdzieś indziej. Nie jesteśmy w stanie ich zrozumieć, niestety :( Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Obserwator, święta prawda , każdy ma prawo mieć swoje zdanie Ty i ja też. Bardzo mądre spostrzeżenia z Twojej strony , tak trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kacha21 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Tak... Każdy może mieć własne zdanie, ale ja mam prawo mieć twoje w dupie ;] A jak zauważyłaś wkurzasz niepotrzebnie innych, jaki w tym sens? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Kacha , przykro mi ale tu jest mi dobrze i nic na to nie poradzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość martak Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Ale nam z Tobą nie jest dobrze. Nas jest więcej. Przegłosowane. Żegnamy! ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Kacha ale oczywiście masz prawo mieć je gdzie chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Martak napisz do Admina o zbanowanie mnie może Was * posłucha*. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość martak Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Dziękuję za cenną radę! Sama bym na to nie wpadła! ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kacha21 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Złota myśl na dzisiejszy wieczór: Nie gadaj z głupim, bo sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem... Pozdrawiam ja i moja arytmia, która nie daje mi żyć normalnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Proszę bardzo , cieszę się ,że mogłam Ci pomoc . Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Kacha, ten cytat *słyszałam * już kilka razy na forum, nie wysiliłaś się , co inwencji zabrakło? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kacha21 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Po to są cytaty... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość obserwator80 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Zdrowa nie klam bo juz ci zwracano uwage na innych forach ze krzyczysysz. Nie stosuj znakow jak nie znasz ich znaczenia. Ona wszedzie gosci nie miala ablacji ale jest i madrzy sie nic na ten temat nie wiedzac tylko ze slyszenia ojej Zdrowa straszna wiedza no lepsza niz ludzie po ablacji smiech na sali ale spoko ludzie nawet na watki dla ciezarnych wchodzi pocieszac i 3 grosze wstawic emerytka ciezarna wiec co tu od takiej wymagac nie chca jej a ona a ja i tak bede od charakterek a kultura wow Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kacha21 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Nie zrozumie, ona ma już 58 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Jakoś mało czytelnie napisałeś Obserwator ,coś Wam już to nie wychodzi to pisanie. Dobranoc Kochani , ktoś musi tą przemiłą * dyskusje * zakończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość martak Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Zdrowa1, żeby zwracać komuś uwagę, że pisze nie czytelnie to najpierw samemu trzeba tak pisać ;] Mam jeszcze jedno zasadnicze pytanie : Skoro nie jesteś po ablacji to dlaczego udzielasz się na wątku *Po ablacji* Czytanie ze zrozumieniem się kłania! No tak... Wiek nie ten to już spać trzeba iść. Pozdrawiam wszystkich! :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Paulina88 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Brawo Kacha, wystarczyło wspomnieć o podeszłym wieku Zdrowej, a proszę jak szybciutko uciekła :) Miejmy nadzieję, że zniknęła już na dobre i atmosfera na forum się *oczyści* Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Nie, nie uciekła , tam jest błąd , ja mam 59 lat . Miło się z Wami * rozmawia *. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kacha21 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Nie ma co się chwalić. taka arytmia+wiek...to nie wróży dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Ja się nie chwalę , ja jestem dumna ze swojego wieku, spoko . spoko dlatego muszę pisać żebyście nie myśleli ,że umarłam . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi