Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Badanie elektrofizjologiczne

Gość Dolor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Malinowa11

Bardzo dziękuję za odpowiedź. Do kogo najlepiej udać się na konsultację z Anina? Wiem, ze Pan prof. Walczak już tam nie leczy.. Chciałam iść do prof. Łukasza Szumowskiego, ale nie mogę znaleźć gdzie można umówić się z nim na wizytę (może ktoś ma kontakt?). Znalazłam, że przyjmuje w Allenort - ale okazało się, że wykonuje tam tylko zabiegi, nie konsultuje :( Może możecie kogoś polecić? :)

Jest kilku lekarzy godnych polecenia. Według mnie są to : Derejko Paweł, Jezierski, Hasiec Andrzej - młody ale bardzo dokładny :), prof Baranowski - mniej go lubię:) A prof Szumowskiego można poszukać przez Kardiosystem. Rok temu jak ja dzwoniłam też tam już nie konsultował, ale może coś się zmieniło do tej pory. Prof Walczaka osobiście nie polecam...przesłodki człowiek i tyle. Z medycyną to się wypalił. Nawet skierowania od niego nie są brane poważnie, tylko dodatkowo sprawdzane są przez lekarzy z Anina. 280 za wizytę i wychodzimy od niego poklepani po pleckach i lżejsi w portfelu, a i tak wszystko trzeba później powtarzać w poradni Zaburzeń.

Witam właśnie miałem badanie elektrofizjologiczne ,2 wkłucia dostalem lek na wywołanie częstoskurcz i stymulację jakimis elektrodami,dali mi 20 kropel potem 30 a na końcu cały czas powoli kapalo plus stymulację ...bylo nie przyjemnie ,nie mogłem oddechu zlapac tak walilo serce,probowali tak z 20-30min ale nic nie wywołali dali mi isoptin 120 jedną rano, wczoraj wyszedłem i powiem że już 2 dzień po badaniu i kręci mi sie w głowie , czuje bicie serca cały czas prawie...a tak nie miałem wczesniej...zepsuli mi coś ? Czy to jakieś skutki uboczne po stymulacjach i tej kroplówce do wywołania arytmi? Już 2 dzień biorę tabsy i procz zawrotów głowy i powiększeniu mojej nerwicy lękowej wieczorami nic się nie Zmieniło....