Gość ardabro Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Dzień dobry. Ponieważ grozi mi konieczność stawienia się na kardiowersję (mam co raz dłuższe migotania) chciałbym się dowiedzieć jak to wygląda czasowo, zakładając, że kardiowersja zadziałała i nie ma powikłań. Wiem, że tam dają jakieś znieczulenie ogólne. Po jakim czasie zatem wypuszczają ze szpitala i czy wypuszczają w takim stanie, że można kierować samochodem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość emmmm Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Myślę że dłużej jak 2 dni nie będą trzymać. Jak ja leżałem w szpitalu to kobietę wypuścili w ten sam dzień w którym miała robioną kardiowersje. Kierowania samochodem raczej bym nie polecał. Zdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bleee Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Jestem po dwóch kardiowersjach - po obu szpital opuściłem na drugi dzień z czego po pierwszej bałem się sam wracać autem choć czułem się dobrze a po drugiej wróciłem sam 130 km do domu :) zdrówka życzę... Cytuj Odnośnik do komentarza
gardziej Opublikowano 10 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 Miałem kardiowersję wczoraj. Po dwóch godzinach obserwacji wypuścili mnie do domu i sam wróciłem samochodem bez problemu do domu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi