Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Ja wam powiem jak ja sobie radze

oczywiscie zdarzaja sie porazki

ale staram sie zapisywac na kartce male sukcesy kazdego dnia - to naprawde pomaga bo czasami nawet nie widzimy ze cos dobrego sie stalo bo mamy myslenie 'czarno-czarne' 

dodatkowo staram sie uprawiac sport i codziennie robic cos co lubie (albo co kiedys sprawialo mi przyjemnosc a teraz chwilowo nic mi nie sprawia wiec staram sie przypominac sobie co bylo dla mnie fajne)

takie male rzeczy pomagaja na coddzien 

https://goldengalaxy.ru/sposoby-zarabotka/kak-zarabotat-na-aliekspress-bez-vlozhenij точечный подбор персонала что это такое Как купить акции компании физическому лицу через брокерский счет Вспомните свои эмоции, когда вы оказывались в новом городе. Незнакомые улицы, неизведанные маршруты, очень сложно найти места, где привычно, хорошо, спокойно. Похожие чувства испытывают люди, меняющие свою карьеру. Вот несколько лет все было понятно, знакомо, ясно. А что теперь? Неизвестность и необходимость выбрать новое направление, в котором возможен успех.)~AEMacro(Cell(I,2,first)30 139,00)~AEMacro(Cell(I,2,last)33 171,00)~AEMacro(CellDelta(I,2,first,I,2,last)[2018] Какой подарок сделать своими руками? Авторские мастер-классы с подробными пошаговыми ФОТО. Делаем сами открытки, топиарий, букет из конфет.