agu5554 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Właśnie wróciłam z zawodów , bolała mnie na nich noga . Zauważyłam dziwne fioletowe plamy na nogach . Od czego tak się stało ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość degtdrgty Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Mocno fioletowe sa te plamy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Camilla Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Może CI jakieś naczynia popękały, masz zylaki albo słabe naczynia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Martynka Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Ja mam tak samo i sama jestem ciekawa co to takiego. Byłam u lekarza pierwszego kontaktu to mnie zbył mówiąc że to siniaki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi