Piotr84 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Witam , od kilku lat zmagam sie chyba z nerwica , mowie chyba bo zaden lekarz nie chce tego potwierdzic , doszukuja sie tylko fizycznych przyczyn , ktorych nie ma .Czuje stres , mimo iz nie ma zadnego powodu zeby go miec , nachodza mnie stany smutku , nie moge osiagnac erekcji przy kobiecie , wiec nie moge utrzymac zadnego zwiazku . Z roku na rok jest coraz gorzej ,juz nie wiem co mam robic ... W tym roku zaczolem czuc bule w sercu , pojutrze mam miec EKG ale pewnie i tak nic nie wykarze .. , co mam robic , zeby sie tego pozbyc ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Sarenka Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Moim zdaniem to moga być lęki wynikające z nerwicy. Próbowałeś sport? Sport dobrze rozładowuje napiecie w tym stres. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mic Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Biegacze są dobrzy w łużku :D,musisz biegać raz w tygodniu 3,5 km.Efekty zobaczysz po roku biegania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość omega1 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Proponuje koledze znaleźć dobrze płatna pracę, nic tak nie przyciągnie i nie zatrzyma kobiety jak gruby portfel :) Cytuj Odnośnik do komentarza
LekarzIzabelaWiech Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Witam! Opisane przez Pana objawy rzeczywiście wskazują, że ich przyczyna może mieć charakter psychogenny. Napisał Pan, że żaden lekarz nie chce tego potwierdzić. Czy konsultował się Pan jednak z lekarzem psychiatrą? Ze względu na bóle w klatce piersiowej, wskazana jest jednak dokładniejsza diagnostyka przeprowadzona pod okiem specjalisty kardiologa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Piotr84 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Pojutrze mam EKG , w zwiazku z bolem serca , i wtedy bede mogl cos wiecej powiedziec , niestety do psyhiatry jeszcze nie trafilem . Problem w tym ze moi lekarzerodzinni nie wierza chyba ze w moim wieku takie cos sie moze dziac , mam 28 lat . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Sarenka Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Piotr, nie musisz isc od razu do psychiatry moze najpierw sprobuj porozmawiac z psychologiem aby okreslil zrodlo tego stanu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Piotr84 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Bylem u jednego ale on zlal mnie moczem za przeproszeniem , sprobuje poszukac dalej , problem w tym ze nie mieszkam w polsce . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi