Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aneta197

Rekomendowane odpowiedzi

witam wszystkich moja historia zaczela sie niewinnie zyłam spokojnie bylam wesola dziewczyna pewnego dnia wraz z mezem postanowilismy ze chcemy miec dziecko noi udalo sie wszystko przebiegalo pomyslne pod koniec ciazy lekarze stwierdzili ze dziecko jest male ze bedzie zdrowe tylko poprostu urodzi sie z nizsza waga ale dojdzie do siebie bardzi sie tym przejelam niemoglam spac ciagle plakalam niektore lekarze mnie dołowali gdy lezalam w szpitalu juz pod sam koniec ciazy postanowili zrobic mi cesarskie ciecie poniewaz spadal dziecku puls bardzo sie tym przejelam gdy juz bylam na sali operacyjnej po wyjeciu dziecka i pokazaniu mi bylam pewna ze dziecko jest zdrowe i nic jej niejest.na sali operacyjnej zaczelam czuc poprostu puszczalo znieczulenie bardzo sie przestraszylam zgosilam lekarzowi a oni mnie uspili.potem dowiedzialam sie ze ledwo co mnie uratowali bo macica cie nieobkurczala i dostalam krwotoku ale lekarz to opanowal bardzo sietego przestraszylam wszystko bylo ok wyszlam ze szpitala ale odczuwalam bol brzucha pierwsza moja mysl ze cos jest nietak z brzuchem ze oni cos mi zrobili poszlam do ginekologa ktory powiedzial mi ze macica sie dobrze nieoczyscila i znow lek ze cos mi jest ze beda cos mi robic jak sie okazalo macica zaczela sie wkoncu obkurczac ucieszylam sie pozniej mialam dziwne bole brzucha chodzialam od ginekologa do ginekologa twierdzili ze jest wszystko ok ze tak musi byc ze to minie bo jelita sie ukladaja po operacji ale ja niedawalam sobie rady ciagle cos mnie bolalo w tym brzuchu zawsze w roznych miejscach tabletki niepomagaly przezywalam koszmar ciagle ta sama mysl ze cos mi jest niedawala mi spokoju ktoregos dnia zle sie poczulam zaczelo pobolewac mnie w mostku pojechalam na szpital tam tez nic niestwierdzono wszystkie wyniki byly ok ale ze u mnie brat i tata zmarli na kardiomiopatie ja bylam caly czas kontrolowana wszystko bylo ok wiec postanowilam pojechac do kardiologa noi tam wykonano mi usg gdzie lekarz powiedzial ze troszke sie pogorszylo niestwierdzil tej choroby ani jej tez niewykluczyl to byl cios ktorego nigdy niedoznalam wpadlam w panike zaczelo mi sie robic niedobrze dziwne bole przeszly na klatke piersiowa ogromny strach przed smiercia ze zostawie swoich bliskich te objawy sie pogarszaja mam dziwne bole bardzo roznej charakterystyki klucia pieczenia na calym ciele bol zawroty glowy problemy ze wzrokiem wymioty tak jabym opanowalo moje cale cialo poprostu kazde miejsce od glowy po nogi jest mi niedobrze to jest cos okropnego z dnia na dzien jest coraz gorzej i ciagle jakies inne objawy dochodza niedaje sobie juz rady bylam u psychiatry przepisala mi lek asertin i sedam stwierdzajac ze mam nerwice lekowa z depresja leki biore od wczoraj niemam juz sily to jest okropny nieraz bol ciala dziwne uczucie ktore nieda sie nawet opisac pomuzcie mi jak z tego wyjsc boje sie ze zwariuje bo nieraz niedaje juz rady moja mama i bliscy bardzo to przezywaja razem zemna ja sie staram z tego wyjsc ale nieraz niedaje rady bo te objawy mi na to niezezwalaja bardzo prosze o porady czy to tak bedzie codziennie???czy sa jakies przerwy???