Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Osłabienie i stany nerwicowe przy niedoczynności tarczycy

Rekomendowane odpowiedzi

Witacie.. przeglądam to forum od kilku miesięcy, sądze, ze juz czas dolozyc 5 groszy od siebie.. u mnie zaczelo sie to dosc niewinnie, cale zeszle wakacjemialam obawy co do ciazy, bolala mnie glowa, wiecznie sie stresowalam nie wychodzilam z domu.. nie wierzylam ginekologom, ze nie jestem w ciazy, tlumaczylam sobie posiadanie okresu jako cos normalnego, bo przeciez byly i takie co mialy okres w ciazy i tak do listopada myslalam, ze jestem w ciazy.. co za paranoja.. oczywiscie, ze byloby cos po mnie widac bo jestem az za chuda.. w grudniu mialam spokoj od wszelkich natrectw.. a w styczniu zachorowalam na oskrzela, zaden antybiotyk mi nie pomagal, lezalam w domu 3 tygodnie, to byla dla mnie istna katorga.. wtedy zaczelam sobie wkrecac wszelkie mozliwe choroby.. a co jak mam ptasia grype dlatego nie moge sie wyleczyc no roznosci wszelakie.. kiedy wyzdrowialam zaczely mi dokuczac bole glowy, zaczelam wtedy czytac o chorobach, pojawily sie tez siniaki i oslabienie, bylam pewna, ze mam bialaczke.. juz mialam wizje szpitali, jezu to bylo straszne.. a morfologia oczywiscie idealna.. kiedy minela bialaczka i bole glowy w dalszym ciagu nie ustapily oczywiscie wszedl w gre guz mozgu, do tego pojawily sie dretwienie, w nocy boje sie, ze umre.. co wieczor mecze sie z tymi myslami, ze peknie mi tetniak, ze bede miala wylew.. wkrecilam sobie juz miazdzyce, a dzisiaj mam podejrzenie udaru, o ktorym mysle od wczoraj.. az z tego wszystkiego wyladowalam wczoraj w szpitalu, zaczelam miec nogi jak z waty, bole glowy, oslabienie i ciagla schiza ze nie dojade do szpitala bo umre.. lekarz oczywiscie stwierdzil, ze wszystko jest w porzadku i powiedzial abym rozwazyla kwestie psychiatry i zebym tego nie bagatelizowala i pomyslalq o tym powaznie.. zaczelam przy nim plakac, bez powodu.. no swietnie pomyslalam.. ciagle sie boje, ze cos mi sie stanie, nie poszlam dzis do szkoly bo boje sie, ze nie dojde.. tomograf mam za 4 dni oczywiscie jestem pewna, ze beda zle wyniki.. oko mi pulsuje, w uszach mi pulsuje, mam zdretwiala klatke piersiowa.. i jak tu zyc?! Mam dopiero 18 lat i nie radze sobie.. moj chlopak ma juz dosc marudzenia mojrgo o chorobach.. dodam, ze mam niedoczynnosc tarczycy ostatnio wynosil moj wynik 9,14 bo zaprzestalam brac leki.. z