Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Po długiej przerwie zwracam się do Was z wielka prośbą . Nie wiem co mam robić , jestem załamany. Streszczę o co mi chodzi, a wiec mam nerwice lekowa i walczę z tym już dłuższy czas. Lekarz zalecił mi relax relax i relax, zapisałem się na basen , siłownia na początku z oporami i z moja nerwica ,było ciężko ale dawałem rade. I stało się poślizg na basenie i mięsień w udzie urwany.Teraz tragedia jestem po operacji zszycia mięśnia czterogłowego w udzie. powoli zaczynam chodzić ale jeszcze mi daleko do 100 % sprawności. Ale najgorsze jest to ze zażywam dużo tabletek, na ciśnienie dwie, na nerwice tez prozac i lyrica . I strasznie przytyłem po tym wszystkim. Chyba coś nie tak z metabolizmem bo przytyłem z 25 kg i waga się zatrzymała. Proszę Was pomóżcie mi zacząć coś z tym robić. Nie dość ze mam w rodzinne wysokie ciśnienie to teraz waga mnie dobija. Zawsze bylem misiek jestem wysoki ale teraz ostatnio to już mnie to przerasta. Nie Wiem jak mam się ratować . Nie chce umrzeć na zawal serca lub z otyłości. Tata mój zmarł na serce jak miał 57 lat. Nie wiem co mam robić stosować diety, nigdy wcześniej nie stosowałem niczego takiego. Trenowałem jeździłem na rowerze na kolacje jadłem konia z kopytami i nie tyłem . A teraz dwa lata na tabletkach i waga podniosła się. Bardzo Was Proszę poratujcie może ktoś mi pomoże ustalić co robić. Pozdrawiam Piotr