Gość maciek Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2004 witam mam 30 lat od pewnego czasu zle sie czuje stwierdzono u mnie nadcisnienie mam podwyszczony cholesterol jak go obnizyc moze ktos wie?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość cf Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2004 Poczytaj sobie w dziale hiperlipidemia,hipercholesterolemia,dieta itp. Na stronie znajdziesz wszystkie informacje.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Halinka Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2004 Macku na temat nadcisnienia wiem duzo bo jestem zoną nadcisnieniowca juz 20 lat. Skontaktuj sie ze mna a napisze Ci kilka nietuzinkowych rzeczy ale nie na forum.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mariola Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 stwierdzono u mnie nadciśnienie,proszę podziel się sprawdzonymi radami dietetycznymi.Przeczytałam twoją wypowiedz na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi