Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Kłucie w klatce piersiowej po marihuanie

Gość Anna 22 lata

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Anna 22 lata

Witam, Nazwyam się Anna. A oto moja historia.. Od 2 miesiecy byłam diagnozowana pod kątem nieuleczalnej choroby. Co skutkowało płaczem i ciągłym złym humorem. Miesiac temu kolezanka która ciagle pali MJ poczęstowała mnie (5buchów) w życiu paliłam 3 raz ale ostatnio rok temu. Wypiłam z pół piwka i się zaczeło... Tetno zaczeło wzrastac.. klatka piersiowa drzała, ja zbladłam i było mi zimno.. to trwało pare godzin. Dodoam ze kolezance nic nie bylo i wypaliła 2x wiecej i wypiła z 3 piwa. Od tamtej pory mam podwyzszony puls 70-90HR. Miałam robione z 5EKG i 2 ECHA serca i nic nie wyszło. Moze musze jeszzcze poczekac i znow sie przebadac? Boje sie ze mam chore serce.. a moze to moj kolejny film? dochodza kłucia i dziwne uczucie w klatce. Naczytałam sie ze moze to byc kardiomiopatia i sama nie weiem czy ktos tak miał?? Prosze o wpis.. Pozdrawiam.. (ps. to był najgorszy dzien w moim zyciu.nie umiem sobie wybaczyc)

Tetno jest wieksze nawet jak wstaje mam 100 roznie w granicach 70-90. Dodoam ze czuje ze nierownobiernie bije... moze dlatego ze ciagle sie tym nakrecam i czuje takie kłucia w sercu mialam robione badania i wyszly okey. ale juz sama nie wiem...