Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość agnesil

Rekomendowane odpowiedzi

Witam W tamtym roku w lipcu miałam dziwny przypadek z tętnem. Bardzo kręciło mi się w głowie więc zmierzyłam ciśnienie, które wynosiło około 120/70, ale puls 45 (drugi pomiar 35). Pojechałam na pogotowie, a tam nagle skoczyło na 100. Zrobili mi ekg, które wykazało kilka skurczy dodatkowych. Na drugi dzień poszłam do kardiologa, który zrobił mi jeszcze raz ekg i usg serca. Wyszły bardzo dobrze. Robiłam też wyniki na magnez, potas i tsh. Potas wyszedł trochę za niski. Dodam jeszcze, że w tym dniu było bardzo duszno, a ja byłam zmęczona bo odkąd urodziłam dziecko nie przespałam ani jednej nocy całej. Czy te czynniki mogły być powodem takiego niskiego tętna? Od tamtej pory nic takiego już się nie wydarzyło.

AGNESIL- jest to możliwe, zmęczenie różne cuda robi z organizmem, ja na przykład zwalniam do pulsu 33 podczas nocnej wegetoni a zanim zasnę 45. Najlepiej sprawdzić serduszko badaniem holterowskim zapis 24godz i nic nie ukryjesz ( ja mogę wszystkie badania robić i wyniki mam super a podczas snu nie najlepiej to wygląda) ;-) a na potas i magnez biorę ASPARGIN jest ok . Pozdrawim i zdrówka życzę