Gość Whisper Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Mój ojciec (70 lat) ma mieć wszczepiany rozrusznik serca. W trzy tygodnie po zabiegu ma zaplanowany wyjazd wiążący się z długotrwałą podróżą samolotem (12 godzin) i zmianą klimatu (tropiki). Podobno lekarz nie widzi problemu, ale nie wiem czy to nie jest wersja dla mnie, bo ojciec bardzo chce jechać. Czy rzeczywiście nie ma problemu z taką podróżą w tak krótkim czasie po zabiegu? Cytuj Odnośnik do komentarza
LekarzIzabelaWiech Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Witam! Zdecydowanie powinna Pani zaufać lekarzowi. Skoro specjalista kardiolog nie widzi przeciwwskazań, to bez wątpienia ich nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość majka40 Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Witam Od wstawienia rozrusznika minał rok a ja samolotem leciałam już 6 razy - tylko niech załatwi sobie paesmaker zeby nie przechodzić przez bramki Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi