kas88 Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Witam mam wadę wrodzoną serca ccTGA z napadowymi częstoskurczami. Poszukuję osób, które borykają się z tym dość nietypowym schorzeniem w celu wymiany doświadczeń i informacji.Chętnie porozmawiam na ten temat. Pozdrawiam Katarzyna Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ewa30zToF Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 A byłaś na forum Fundacji Serce Dziecka? Jest tam wątek dla dorosłych, czyli dla nas. Mam akurat inna wadę, ale też wiem, jakie to ważne znać kogoś podobnego pod tym względem do siebie. Mam też nr gg do pewnego Kamila z Twoją wadą. Napiszę Ci go, gdy go znajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza
kas88 Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Nie byłam na tym forum, ale na pewno odwiedzę. Dzięki za info. Z Kamilem rozmawiałam, podejrzewam że to ten sam o którym mówisz ;P, wadę mamy tą samą i jak na razie jest to jedyny człowiek z ccTGA, którego udało mi się odnaleźć. Zawsze lepiej wiedzieć jak wygląda życie innych z podobnym schorzeniem.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ewa30zToF Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Na tamtym forum jest Marlena z TGA. To ponoć trochę co innego, niż Twoja wada, ale pewnie i tak warto się poznać :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szymszon Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Witaj! Chetnie wymienie sie doswiadczeniami :) Urodziłem się z ta wada zapraszam :) szymszon(at)gmail.com Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza
Joanna25 Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Witam, Mam 24 lata, urodziłam się z ccTGA, anomalią Ebsteina oraz z niedomykalnością zastawki trójdzielnej ( w badaniu echa z czerwca tego roku wynosi 38 mm ), a w 2004 r. wszczepiono mi stymulator serca z powodu bloku całkowitego przedsionkowo-komorowego I stopnia. Osobiście nie znam nikogo z taką wadą, bo podobno to rzadka przypadłość :) Chętnie poznam i wymienię się doświadczeniami. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi