Gość mijagi Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Witam, mam pytanie czy mogę robić sobie tatuaże mając wszczepiony kardiowerter/defibrylator? nie zakłóca go praca maszynki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ewa30zToF Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 A czy to urządzenie wytwarza pole elektromagnetyczne i sile mogącej zakłócić prace tego urządzenia? I czy mając wszczepiony kardiowerter nie musisz stosować leków przeciwzakrzepowych, które mogą prowadzić do dużego krwawienia w czasie robienia tatuażu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mijagi Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Nie mam pojecia czy wytwarza takie pole... biore rytmonorm i betaloc nie wiem czy sa one tez przeciw zakrzepowe Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ewa30zToF Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Betaloc ZOK też kiedyś brałam. To lek na obniżenie ciśnienie. Musisz wiedzieć dokładnie, jakie działanie mają twoje leki, jakim zabiegom, choćby kosmetycznym, możesz się poddawać, a jakim nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi