Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość eda

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jestem tu Nowa i rowniez mam nerwice serca tyle razy juz bylam u lekarza,ze cos niby mi jest doszukiwalam sie roznych chorob,ale na szczescie zawsze bylo wszytsko w porzadku,po jakims czasie wyjechalam do uk zaszlam w ciaze i urodzilam dziecko,bylo wszystko w porzadku przez piec lat nie mysdlalm o niczym bylam skupiona na moim dziecku,ale teraz z nowu to do mnie powrocilo lek o swoje zycie,ze zaraz cos sie stanie,i trz nie wiem jak sobie z tym radzic moze wybiore sie na psychoterapie bo czytalam o tym sporo i mysle,ze bedzie to dobry pomysl. Co wy o tym myslicie piszcie,mysle ze jak bedziemy razem opisywac rozne nasze przypadki zwiazane z lekami jak bedziemy sie razem wspierac to tez bedzie nam lepiej pokonac nerwice serca w jakis sposob sobie radzic,aby bylo lepiej bo tak naprawde za wszystko odpowiada nasza psychika.

Witam ja mam nerwice od dziecka ale od 3 lat dopiero sie zbyt ujawnila nerwica dotknela mojego serca tak mi jest ciezko odczuwam dziwne palipitacje serca mianowicie skurcze kolatanie szarpanie itp bardzo szybko sie mecze nawet wejscie na parter to dla mnie udreka dopoki bralam leki bylo w miare ale teraz jestem w drugim miesiacu ciazy i musialam odstawic leki niestety jest masakra nic mnie nie cieszy bije sie wychodzic z domu nawet niemoge coreczki odprowadzac do przedszkola bardzo ciezko boje sie