Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość Allison23

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Allison23

Witam mam 23 lata. Od pewnego czasu odczuwam bóle w okolicy lewego obojczyka i u góry nad prawą piersią oraz tak jakby na dole przy szyi, chyba to układ oddechowy,. Od kilku dni odczuwam też bóle w plecach na wysokości łopatek jak dotknę to odczuwam przeszywający ból, nie wiem czy to mnie bolą kości czy o co chodzi. Odczuwam to od czasu choroby( katar kaszel, gorączka- dostałam antybiotyk od lekarza) leżałam 1,5 tygodnia w domu. Jak byłam u lekarza wysłał mnie do kardiologa miałam badania moczu i krwi oraz Echo serca i podobno wszystko mam ok. Wyskoczyły mi reż żyły na lewej ręce i strasznie mnie bolą, czuję trochę jakby odrętwienie tej reki, mniejsze czucie. Nie wiem o co chodzi czuje teraz jakby to serce mnie * bolało* ale to chyba klatka i ten *układ oddechowy* czyli obie łopatki i klatka u góry aż do szyi i 2 obojczyki. Muszę chyba zrobić prześwietlenie tylko czy to coś wykaże? Ogólna stwierdziła że to nerwobóle niby, ale to wszystko zbyt bardzo się nasila, więc muszę znów do niej iść i zrobić na własną rękę prześwietlenie płuc ale z kośćmi- łopatki, obojczyki itp chyba za bardzo mi nie pomoże, nie wiem już co to może być i co mam robić