Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Przed ablacją

Gość Artur - Legnica

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Artur - Legnica
Witam Tym razem ja cosik napisze. Podobnie jak Dorotka też mam ablacje 28.03.07 więc zapewne poznam ją w Aninie ;) mam stawić się w CK Anin na ul. Połowieckiej o 10.00 rano. Ja także chciałbym podziękować kilku osobą, z którymi cały czas mam kontakt i tak naprawdę właśnie dzięki nim wiem dużo więcej. Przede wszystkim dziękuje Mirkowi za to że otworzył mi oczy i pokazał, co i jak jest z moim sercem. Do wszystkich: Wierzcie lub nie, ale moim zdaniem ten gość jest lepszy od nie jednego lekarza pierwszego kontaktu! Wiem, co pisze! Dziękuje także Asiuli. Asiula siorka dzięki za wsparcie i mam nadzieje że też Ci w jakiś sposób pomogłem ;) Chciałbym także zaznaczyć ze wszystko zaczęło się dzięki temu ze trafiłem na to forum podziękowania także dla Admina! ;) to tyle, trzymajcie za mnie kciuki i jak wrócę to na pewno opisze moje wrażenia z Ablacji! :) Pozdrawiam Artur
Artur - braciszku (wiecie, że przez internet można *zaadoptować* sobie brata:))))) ) ja też bardzo Ci dziękuję za wsparcie. To imię ma coś w sobie. Dzięki jednemu Arturowi dowiedziałam się, że istnieje tak wspaniały lekarz, jak prof. Walczak, a drugi Artur został moim braciszkiem i wspierał mnie duchowo przez cały czas, nazwijmy to -*choroby*. Mirek tobie też przy okazji dziękuję za wszelkie informacje, za cierpliwość w odpowiedziach na wszystkie, nawet głupie pytania. Dorcia Tobie też bardzo dziękuję za słowa otuchy!!! Jeszcze chciałam podziękować przecudownej kobiecie, którą poznałam w szpitalu - Pani Basiu - wielkie dzięki, bo po pierwszej nieudanej ablacji miałam ogromnego doła, ale Pani optymizm mnie uleczył - szczerze. WIELKIE DZIĘKI WAM WSZYSTKIM - tym, którzy mnie wspierali, a których tu nie wymieniłam (za co serdecznie przepraszam)również.
Hej Artur i Dorotka trzymam za Was kciuki, cieszę się Artur, że udało mi się Tobie pomóc, liczę że w twoim przypadku wystarczy jednorazowa ablacja, dziękuje za miłe słowa, to bardzo ważne, że człowiek nastawia się pozytywnie, leczymy się u najlepszych lekarzy w Polsce jeśli chodzi o zaburzenia rytmu serca i inne kardiologiczne dolegliwości. ASIULA - naprawde jestem pod wrażeniem Twojego powrotu do zdrowia, oby tak dalej, kiedyś jak wszyscy wyzdrowiejemy, jak usuną te wszystkie niepotrzebne drogi to proponuje - zrobimy sobie mały zlot, kto wie? może zdołamy komuś jeszcze pomóc? kto jest na początku tej drogi przed wyleczeniem? Dorota i Artur - trzymam za Was kciuki - Pozdrawiam serdecznie:)