Gość ppp Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Witam. Szukam odpowiedzi na moje pytanie juz 3 dzien po sieci i nic. Mam wade serca, mianowicie zespół WPW, na temat którego pisze na tym forum bardzo wiele. Ataki mam bardzo rzadko. Czy moge uprawiać sztuki walki? Wczesniej chodzilem na siłownie ponad półtora roku [ w sumie to nie wiedzialem o wadzie bo sie nie objawiała] i kardiolog mówił, że moge dalej ćwiczyc, tylko nie moge uprawiac raczej sportów takich bardzo extremalnych. Dawno u niego nie byłem, a od tego czasu sporo sie zmieniło. W sumie to już chodze 2 miesiąc na Muay Thai i jak narazie OK:). Wiec pytanie takie, czy moge ćwiczyc sztuki walki mając WPW? Czy zaszkodzi mi to? A moze pomoze:). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Bogdan Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Witaj Ja mam stwierdzony zespół WPW . Od najmłodszych lat uprawiam ;Karate Kyokuschinkay, Ajkido i cały czas napszemian z siłownią. Używam Magvit B6 -2 t rano i 2 t wieczorem po posiłkach. Żadnych lekarst. A mam 56 lat. Pozdrawiam Bogdan. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi