Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam 44 lata od paru miesiecy mam bole w okolicach serca ,po pierwszym razie bylem u lekarza zrobil EKG i stwierdzil ze wszystko jest ok, po tym czasie mialem kilka razy takie bole raz trwaja 10 min i8nnym 2 minuty, po jkiam czasie poszedlem znowu bo mnie bolalo zmierzyl cisnienie i bylo ok stwierdzil ze te nerwy, dzis w nocu o 3 rano sie obudzilem z duzym bolem nie moglem spac i czekalem rana, pojechalem do lekarza zrobil EKG jakies badanie krwi cisnienie i wszystko oki, dostalem jakis zastrzyk i 1 dzien zwolnienia z pracy,14.02.13 mam wizyte u specjalisty czy ktos ma podobne objawy, mieszkam w norwegi i moj lekarz jest dziwny o wszystko musze sie prosic o specjaliste od serca , mam tez bole krekoslupa,mialem w 2008 operacje na przepukline odcieli mi kawalek dysku mam tez objawy uczucia goracej stopy czy to wszystko mozna jakos powiazac czy to sa 3 rozne dolegliwosci prosze o jaks podpowiedz dzieki i pozdrawiam wszystkich

Gość Mateusz2910

Witam, od ok 3 miesięcy co dziennie mam ostry ból w okolicach serca,na początku myślałem że jest to ból spowodowany naciągnięciem mięśnia...lecz nie ustapił. Objawy się nasiliły...ok miesiąca temu wraz z bólem serca byłem blady,osłabiony,brak sił i strasznie sie pociłem co po 15,20 minutach przestawało...dzisiaj znów mam nowe objawy,oprócz bólu serca ukazało się pieczenie w mostku i przy większym oddechu ból po całej lewej stronie. Wiem że to może być bezmyślne ale nie byłem z tym u lekarza...na dniach się wybiorę. lecz na początek chcę znać Państwa opinie... Proszę o pomoc i z góry dziękuje