Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica serca?! ktoś z Was to ma?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Tak Gosiula70 Wojtek83 ma racjje,nie daj sie zwariowac i uspokuj sie,zrelaksuj,zajmij czyms mysli.Jakie robilas juz badania i u jakich lekarzy bylas? Nerwica ma wiele roznych objawow takie jak Ty rowniez ale niekoniecznie musi byc to to.Czy masz jeszcze jakies objawy?
ześć KOchani - u Zbyszka bez zmian - ale lekarze twierdzą, że śmierć mózgowa już nastąpiła - tylko - tak trudno im uwierzyć, że to koniec - jestem z Anią i Beatą - i cóż tyle mogę zrobić - być - a udaje mi się to bo wiem, że Wy też jesteście ze mną bardzo mi to pomaga Kasia
Witajcie!U mnie wczoraj wielki dołek,ale nawet spokojnie nie mogłam w nim posiedzieć bo...Aga jest upartą osóbką i nie daje mi się zamartwiać:) Dziś lepiej choc nie rewelacja Widzę nowe osoby .. Wojtek ..w zasadzie z tego co czytam to ja jestem nowa , nie on bo był tu już dawniej.Podziwiam chęć cofnięcia się o 100 stron,a ja wybiorę prostszą drogę :)Napisz czy Ty leczyłeś się,przechodziłeś psychoterapię?Z tego co piszesz nie jesteś w dobrym stanie..może coś poradzimy,pomożemy? Gosiula! mogę tylko napisać że całkowicie się zgadzam z Wojtkiem i Agą,trzymaj się i pisz do nas. Kasiu! trudno sobie wyobrazić co przeżywacie..powiem tylko,że nie jesteś sama i bierz od nas siłę jaka jest teraz Ci bardzo potrzebna.A jak Ty się czujesz? Co z resztą się dzieje....Olesia,Dorotko,Dorka,b-45...odezwijcie się
Hej dziewczyny. Ja jak zwykle nie miałam wcześniej jak wejść do was bo moje dzieciaczki pochorowały mi Agatka nawet gorączkuje i cały czas ** mamuje**więc gdy już wszyscy śpią ja zaglądam do was robaczki. Kasiu co ma być to będzie wszystko w rękach Boga pamiętaj że jesteśmy czuwamy i myślimy cały czas o was.Trzymaj się. Gosiula twoje objawy są podobne łudząco do nerwicy przyznam ci się że uprawianie sexsu jes dla mnie karą wogule nie mam ochoty ale lekarz to napewno musi cię przebadać. Wojtek83 bidaczku naprawdę cię wzieło wiem co to znaczy niemieć siły a jeszcze bardziej jak mały roczny robaczek chce na apka. jedyne co możemy zrobić to dawać ci otuchę wysłuchać a ty musisz częściej do nas pisać. POzdrrawiam.
Kochani - dziękuję - teraz sił najbardziej potrzeba Beacie - żonie Zbyszka - i Ani córce - narzeczonej mojego syna - bo to jakoś tak jest, że mimo diagnozy o śmierci mózgowej one ciągle mają nadzieję i nie sposób im ją odebrać. Ja czuję się dość dobrze - ktoś musi gotować jeździć załatwiać itd - z tymi moimi nerwami to jest jakoś tak, że wysiadają mi jak się wszystko uspokaja - boję się, że kiedy ten młyn się skończy to ja znów wysiądę, ale taki strach przychodzi wieczorem - tak właśnie jak teraz - więc piszę do Was bo to mi barzo pomaga... Wojtku myślami jestem z Tobą - mam nadzieję, że ta świadomość choć trochę Cię ratuje... Aga, Iwonka, Olesia - dzięki Wam bardzo - wasza obecność wspiera mnie Gosiula - musisz zrobić badania to podstawa... myślę o Tobie, mnie po takim ostrym pierwszym ataku pomogło to forum - posłuchałam poszłam do lekarza i jak czytałam te posty to mniej się bałam DorotkoW Dorka co z Wami.... Dobrej nocy Kochani Kasia
Cześć Iwona. Zgadza się ostatnio nie jestem w dobrej kondycji psychicznej ani fizycznej chociaż dzisiaj było bardzo dobrze, a bałem się wstać z łóżka. Wiem, że zle rozegrałem swoje życie i nie potrafię się wyplątać z tego. Siedze wieczorami i gnębie swoją glowe, ale nie podejmuje żadnego koku by to zmienić. Plan na życie który sobie założyłem nie wypalił i z tąd pewnie moje problemy. Dziękuje za pamięć i dobre słowa ja również będe myślał o was bo wiem że zawsze można tu pogadać i zostać wysłuchanym. pózno więc życzę snów kolorowych, aby następny dzień był lepszy od poprzedniego.
Gosiula70. Nic się nie bój bo widze, że lekko się nakręcasz. Objawy masz w sam raz na nerwice. Jeżeli jesteś ubezpieczona to muszą ci zrobić podstawowe badania i tyle (mocz, krew, ekg, rtg klatki,tarczyca,nerki). Pójdz do szpitala jak tak zrobiłem bo myslałem że schodze z tego świata., a jeśli sytuacja finansowa pozwala możesz zawsze pewne badania wykonać prywatnie np.echo serca. To cię upewni i będziesz mieć duży komfort psychiczny. Przy nerwicy serca to normalne że przyspiesza lub zwalnia co może powodować skurcze dodatkowe gdy np. wstajesz z fotela czy idziesz po schodach jak i rownież ułożenie ciała. Od tego nic ci się nie stanie ale koniecznie zrób badania i odezwij się. powodzenia.
hej dziewczynki i chłopczyku heh. Pewnie jeszcze śpiocha macie wczoraj dosyć to forum do póżna chodziło ja w tym czasie na drugi boczek się kładłam wtulona w córke bo razem śpimy. Gołąbki na dzisiejszy obiad zrobiłam wczoraj więc dziś laba. Kasiu jak długo taki stan może być Zbyszka lekarze coś mówią. Jeżeli by cudem wyszedł z tego to mi się wydaje że byłaby to **roślinka** może się myle ale z jednym się zgodzę że nerwy i lęki dawają o sobie znać kiedy jest już po wszystkim też tak mam.Pozdrawiam.
Wojtek nie mozesz sie podddawac,wiedz ze my tuu jestesmy! Gosiula z pewnoscia bez powodu sie nakrecasz,ale to nasza psycha,dla wlasnego spokoju zrob badania,a brdziesz spokojna,choc pewnie cos nowego wymyslisz. Olesia fajnie ze zajrzalas,moj obiadek sie juz gotuje,wiec mam chwile dla Was kochani.A jak dzis samopoczucie? Kasiu czekamy na dalsze wiadomasci?Jak Ty sobie radzisz z tym wszystkim kochana?
Olesiu ja cichutko no cos ty juz dzis pisalam,ale mam jakis slaby dzien caly czas bym spala.Czuje sie dobrze tylko jakies takie zmeczenie niewiadoma z kad mnie dopadlo.Spalam juz do poludnia i zaraz poloze sie znowu choc na godzinke.Ale zaliczylamm juz spacerek z pieskiem wiec nie jest najgorzej. A co u Ciebie? Doroto W mam nadzieje ze dzis sie poprawisz;) Buzka dla Wszystkich!!!!
Hej kochani! dziś nie miałam wiele czasu,a jak znalazłam go trochę to od razu na forum:) Wojtek..piszesz że w życiu nie wyszło tak jak chciałeś,wiem dobrze o czym piszesz bo ja też wiele zrobiłam nie tak jak chciałam tylko uświadomiłam sobie to ...dopiero niedawno,a teraz wiele zmienic nie mogę więc staram się akceptować to co mam.Nie jest to łatwe stąd kilka dni temu tak silny nastrój depresyjny.A czy Ty chodziłeś na psychoterapię? To dużo pomaga...Pisz do nas wtedy zawsze mamy więcej sił w naszej gromadce. Gosiula70 dobrze że już bedą badania, od razu daj znać jak wyszły. Kasiu1959 trzymaj się kochana! Dorotka jest i super,ale czy ktoś wie co się dzieje z b-45? odezwij się do nas... Dorka co z Tobą ? Aga sobie śpi i dobrze :) wypoczniesz słonko :)
Juz wstalam pije mietke i dochodze do siebie,ciekawa jaka teraz bedzie noc jak tyle w dzien spalam hmmmm. Gosiula tak zrob te badania tylko i wylacznie dla swojego spokoju. Wojtek nikt nie ma w zyciu tak jakby chcial,moze jest pare wyjatkow,ale to rzadkosc. Dorotko W jak samopoczucie? Iwonko czekam na Ciebie! Olesia jak tam?
DorotoW właśnie dlatego ją nawołuje bo i nawet b-45 nie słychać. To była straszna sytuacjia całkiem do bani nie uważasz no ale to temat rzeka było mineło. Karzda z dziewczyn miała swoją racjię. Aga dałaś czadu z tym spaniem mam nadzieje że w nocy też będziesz spała a jak nie to pisz do nas . Ja dziś rozbierałam choinkę troche mi było szkoda no ale cóż taka kolej rzeczy. Kasiu czekamy na informacjię z niecierpliwością. Pozdrawiam.