Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica serca?! ktoś z Was to ma?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Barbaro-Ewo witaj!wiek nie jest tutaj wazny,bo chorobska atakuja w roznym wieku,tutaj wszyscy sa rowni.Masz te same problemy wiec sie rozumiemy i to jest fajne.Masz racje,ktos kto tego nie przezyl nie zrozumi,taka jest prawda niestety.W wiekszosci jestesmy zdani sami na siebie.Piszesz ze masz czestoskurcze a nie biezesz lekow na uspokojenie serca?
Gość Dorota W
Witaj Barbaro-Ewo. Miło ,że nas odwiedziłaś!.Jest nas tu spora gromadka i mogę Cię zapewnić ,że znajdziesz osoby w różnym wieku. Wiek nie jest ważny ponieważ naszym priorytetem jet wspieranie się w chorobie a do tego nie ottzebna jest nam data urodzenia. Mam nadzieję ,że zagościsz na forum dłużej i znajdziesz w nas oparcie a my skorzystamy z Twojego doświadczenia
Gość Dorota W
Aguś ja z obiadkiem mam dziś spokój ,ponieważ przywiozłam tyle wałówki po wczorajszej imprezie ,że z pewnością do końca tygodnia wystarczy. Cieszę się ,że wróciłaś już z rehabilitacji mam nadzieję ,że będziesz dziś w świetnym humorku w ten piękny słoneczny dzionek
Dorotko! nie mogę Cię załamywać :))) jakoś mi tak schodzi z pisaniem na tej stronie...poprawię się. Witaj Barbaro-Ewo dobrze ,że do nas dołączyłaś bo sam fakt ,że są tu osoby ,które Cię rozumia juz pomaga... Kasiu,Wojtek co u Was? Dziewczyny nie wiecie co jest z b-45? polubiłam ją i tak dziwnie,że znikła...
Cześć!! Jestem ale tylko na chwilkę bo jestem zmęczona i idę położyć się spać. Miło że można z wami pogadać. Wiecie mi bardzo ale to bardzo od jakichś może 4 lat dokuczają wzdęcia, gazy. To coś strasznego. Na necie dziś wyczytałam że większość osób które dopada nerwica czy depresja ma wcześniej zespół jelita drażliwego i to je doprowadza to tych chorób. U mnie po zażyciu antydepresentów (Xetanor) troszkę się to uspokoiło ale mało. Czy ktoś z was ma tą przypadłość? To jest straszne powoduje dyskomfort, i bóle w lewym boku, podbrzuszu. Piszcie co?
Witaj Plamkaa!! Akurat ja mam dokładnie te dolegliwości od strony układu pokarmowego i to jest straszne,mam to od dwóch lat,ale ostatnio to bardzo się nasiliło.Nerwica niestety pogarsza ten stan,bo stres działa na mnie dosłownie*rozluzniająco* zaraz muszę do toalety,też mialam leki,trochę się uspokoiło,ale teraz doktor mi odstawiła antydepresant i zmniejszyła dawkę uspokajacza i mam znowu te bóle i wzdęcia. Wcześniej to miałam przez to straszne lęki.Pozdrawiam,jak będziesz miała jakieś pytania to odpiszę.
Plamko witaj!znam to bo nie dosc ze mam nerwice i depresje to mam tez problemy z zoladkiem juz kilka ladnych lat,a wiec i problemy tego typu.Wzdecia i gazy powstaja przy problemach pokarmowych i jelitowych tzn,pokarm jest zle trawiony.Dlatego trzeba to wyrownac pijac np,siemie lniane,albo biorac tabletki regulujace trawienie,sa tez herbatki typu gastrosan. Aguniu widze ze Ty tez to masz?
Cześć Wszyskim!! Ciesze się że nie jestem sama. Nie wiem co z tym robić. Wiem że od kąd biorę Xetanor tj. 1 m-c i 17 dni dopiero od 2 tygodni nastąpiła niewielka poprawa. Próbuję się nie denerwować chociaż czasami nie mogę nad tym zapanować. Zwłaszcza wtedy jak sie denerwuje to się nasilają te wszystkie objawy. Czy ktoś z Was jest ze śląska? Chciałabym wiedzieć do jakich lekarzy chodzicie?