Gość jakub Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 witam wszytskich sercowcow. od 3 lat mam problemy z sercem. potykania, szarpniecia, kolatania, uciski dodatkowe skurcze itp. lekarz kardiolog polecil i przepisal do stosowania doraznego w trakcie dolegliwosci lek dilzem(pol tabletki 60mmg).czy ktos moze sie wypowiedziec na temat tego leku.czy ktos go stosowal i jakie dawal efekty.z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Barbara Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 witam ja też go biorę od czterech dni nie wiem ale dziwnie się czuję jak tak dalej będzie to w poniedzialek ide do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Andrzej Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Witam stosuje ten lek od wielu lat i jestem pewien że spełnia swoje zadanie w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość greg Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Ja go biorę od pół roku... mimo wszysto czasami czuje ze serce bije szybko i mam wrażenie że zaraz zemdleje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość adamo Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Biorę dilzem od ok. 8 lat jako lek obniżający ciśnienie. Do tego Xartan. Efekty są zadowalające. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi