Gość croogerM Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 WItam Moje dziecko ma 4 lata. Jest po 3 operacjach wady Zespół Blanda-White*a-Garlanda. Wszczepiono mu łatę goreteksowa po przelozeniu naczyn. Wszystkie badania w normie. Pytanie moze trywialne, ale nas rodzicow to martwi, bo jestesmy przewrazliwieni po przejsciach naszego skarbu. Czy takiemu dziecku placz w zlosci, nerwach itp. moze zaszkodzic? Nie mamy namysli jakiejs histerii, ale zwykle marudzenia i wyskoki w jego wieku. Dziekuje za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość martak Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Nie zaszkodzi mu płacz :) Zapraszam Cię na forum fundacji serce dziecka, są tam rodzice dzieci z taką wadą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ADA2009 Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 WITAM MAM DZIECKO Z TAKĄ SAMĄ WADĄ PO OPERACJI W 2009 -JAK MOZEMY SIE SKONTAKTOWAC Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ewa30zToF Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Jeśli dziecko w czasie płaczu nie sinieje, nie dusi się, to nie panikowałabym. Sama byłam takim dzieckiem, na pierwszą z 3 (na razie)operacji czekałam 8 lat!Tylko mam inna wadę, ale znam rodzinę chłopca z BWG :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi