Gość biugerss Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Witam Mam pytanko czy arytmie mogla miec w plyw na widzenie. Bo czasem mam przy arytmi jak by mi kontrast uciekl takie zamblone wszystko i leki światlowstret. I zastanawiam sie czy to arytmi wina czy moze nebilet tak na mnie dziala z gory dziekuje za odpowiedz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość henio Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Wizyta u okulisty konieczna.Niech zbada czy to nie jaskra.Nie zwlekaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 W ulotce jak byk pisze że powoduje zaburzenia widzenia ......... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość biugerss Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 A kto to czyta :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość martak Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Ja. Każdy człowiek, który przyjmuje jakieś leki powinien czytać ulotki. Bo jednak może się okazać, że danych leków brać nie możemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość arekpko Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Choruje na syndrom WPW, pracuje też cały dzień na komputerze. Mam zaburzenia widzenia w postaci niewyraźnego widzenia, mroczków, trwa to około godziny i samo przechodzi. Występuje to umnie żadko, bo kilka razy w roku. Miałem to dzisiaj, towarzyszyło temu zimne palce rąk oraz jakby lekkie drętwienie głowy, oraz otępienie. Byłem u okulisty i powiedział że to pewnie zmęczenie wzroku komputerem i powinienem skierować wzrok w dal. Ja myślę ,że to od serca, może spadek ciśnienia i krew niedochodzi do głowy prawidłowo. Dodam że miałem sprawdzane przepływy szyjne krwi USG i wsio było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi