Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość Sebaaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, opisze sytuacje jak najjaśniej moge :) Otórz 4 grudnia miałem laboratoria z chemii analitycznej i w oczekiwaniu na ćwicznie z własnej głupoty mieszałem różne odczynniki ktore tylko stały, toksyczne i rózne a po dodaniu boforu amonowego do tego roztworu wydzielił sie gaz więc natychmiast wylałem cały roztwór do zlewu... jednak po 15minutach zrobiło mi się strasznie słabo i o mało nie zemdlałem... Pani prowadzaca doglądała mnie jak wyszedłem sie przewietrzyć na korytarz jak zrobiło mi sie lepiej pojechałem do domu... na drugi dzień dziwnie mnie bolała głowa i miałem tak jakby zawroty glowy wiec pojechałem na PŁ dowiedziec sie od Pani czy mógłbym sie czymś zatruć, a ona mówiła ze raczej nie ale skierowała mnie na badania toksykologiczne które miałem 6grudnia... nic nie wykazały... 10grudnia zjawilem sie u normalnego lekarza i po badaniu krwii i moczu stwierdzil ze wszystko w porzadku... ale mnie ciagle boli glowa( tak dziwnie) i mam takie jakby zawroty glowy i zaburzenia zwroku... boje sie ze moge umrzec;/ co mam robic???