Gość Agnieszka Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Witam, w ostatnim czasie jeden z lekarzy postawil mojej mamie(57 lat) diagnoze - amputacja nogi z uwagi na silne niedokrwienie - miazdzyce zyl i tetnic. Skierowalam mame do innego specjalisty - ten zalecil operacje bajpasow w chorej nodze. Dzisiaj znalazlam w internecie informacje o metodzie wzmacniania przeplywu informacji komorkowych -BEEFT. Jest to metoda bezinwazyjengo leczenia roznych schorzen, m inn. chorob ukladu krazenia. W Gliwicach znajduje sie specjalna klinika, w ktorej stosowana jest ta metoda podczas 10 dniowych kuracji. Jezeli ktos ma jakies doswiadczenia z ta metoda, moze ktos byl w tej klinice, prosze o wszelkie opinie; zarowno te dobre jak i zle. Czasami czlowiek szuka roznych rozwiazan, aby pomoc bliskim... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Agnieszka Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 czy nikt naprawde nic nie slyszal o tej metodzie? Moze jednak, napiszcie cos prosze... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Dariusz Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Wpisz w goglach metoda beft. oto przykladowy link http://www.drogadozdrowia.pl/. Polecam metode samoleczenia BSM to dziala.http://www.samoleczeniebsm.pl/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Agnieszka Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 czytalam, ale zalezy mi na opinii kogos kto byl w tej klinice lub zna kogos kto poddal sie kuracji wspomniana przeze mnie metoda Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość piotr Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Długo zastanawiałem się nad zakupem tego materacyka. Żona się ze mnie śmiała że chce wydać 9000 zł na jakiś materac. Ale wracając miałem zespół barlowa który dyskwalifikował mnie jako zdrowego do wojska a zawsze chciałem się tam dostać aby później móc pracować w policji. Mimo sprzeciwów żony, własnemu mini śledztwu (dzwoniłem i spotykałem się z ludźmi którzy go kupili- adresy nie wziąłem z instytutu więc nie było niebezpieczeństwa matactwa) kupiłem ten materacyk. Troche na nim pospałem, żona też potem przestałem na jakieś pół roku (bo żona się wkurzała że z nią nie śpie-) a poza tym mi się juz nie chciało bo dorwałem fajną robote i dobrze płatną a policja jakoś z głowy mi powoli odchodzi. Ale na wiosnę postanowiłem zrobić całą sesje, czyli spałem na nim ok. 3 tygodni. Po 5 miesiącach postanowiłem zrobić echo serca. Byłem zdumiony , nie mam żadnej wady serca!!! Żonie też trochę opadła szczęka, jak powiedziałem pani kardiolog że dwa lata temu jak robiłem echo to na nim było : zespół barlowa, wypadanie płatków, płatki powiększone itp. to nie wiedziała co powiedzieć. Oczywiście zmienić kategorii zdrowia na A już nie mogę ponieważ w 2004 roku weszłonowe rozporządzenie, chyba że zdeklaruje się że po odbyciu służby wojskowej zostane na zawodowego we wojsku, ale sszczeże już mnie do tego nie ciągnie. Bardzo dobrze rozumiem obawy tych wszystkich niedowiarków, sam taki byłem ale zaryzykowałem. Potrzymam jeszcze ten materacyk u siebie do wiosny, a potem będe go pożyczał aby inni ludzie których na niego nie stać, aby też mogli spróbować. Teraz wiem że przynajmniej z moją pikawą jest wszystko ok. i nie pieprzne z tego powodu po 40 stce. ( chyba że na co innego - hehehe).Nara Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Adam Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Materac BEFT został wycofany w połowie 2007 roku z rynku bo przejęła go czeska firma medyczna Biosynchron. Obecnie na jego podstawie wprowadziła na rynek swoją wersję pod nazwą BIOSYNCHRON 500 - jest to nowy model z atestem medycznym, zupełnie odnowiony ale zachowano te wszystkie pozytywne aspekty oddziaływujące na organizm co były w materacu BEFT. Więcej informacji znajdziecie na stronie www.biosynchron.eu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość paweł Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Panie Piotrze prosilbym o kontakt , chcialbym skorzystac z pańskiego doswiadczenia z materacem BEFT , moj nr gg-9927824.z gory dziekuje, czekam na odpowiedz pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość dorota Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Witam, ja również zauważyłam dużą różnicę, materac świetnie poprawia krążenie. Akurat w moim przypadku to nie przewlekła choroba, ale uraz. Mogłam korzystać z tego materaca nawet przed wyjęciem metalowych zespoleń z nóg. Teraz już nie muszę z niego korzystać. Mój materac, który kupiłam 2 lata temu, jest do sprzedania - po dużo niższej cenie niż nowy, a możliwości ma takie same! Zobacz moją aukcję: http://www.swistak.pl/a5423566,Leczniczy-materac-BEFT-z-Instytutu-PIOKAL.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorz1234 Opublikowano 29 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 Witam. Kupie materac Biosynchron 500 lub podobny ( BEFT itp) w obejetnie jakim stanie. Poprosze o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorz1234 Opublikowano 18 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2024 Poszukuję też Materac Innovator Pana Profesora Kazimierza Piotrowicza Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi